Myślę, ze aktualnie urzędujący prezydent miasta Piotrkowa powinien zakazać oprócz kupna alkoholu również jazdy motocyklami!
Ludzie są okropni. Dajcie spokój głupim komentarzom. Zginął człowiek czyjś syn , mąż bądź ojciec. Uszanujmy to
Wanda powinnaś się nie udzielać. Najpierw może zrób sobie prawo jazdy...
Pewnie jechał te przepisowe 50km/h że włączający nawet nie zauważył..
A jak podobają się Państwu koncerty motocyklistów grających na swych maszynach w centrum miast w spokojne niedzielne popołudnia a także po godzinie 22? Mierzy tu ktoś jeszcze poziom hałasu czy teraz to już tylko smog jest w modzie?
taa niedługo tu będą pisać matołki że może ze 320 jechał od razu.....
do niektóych nie dociera że znakomitą wiekszość wypadków z udziałem motocykli powodują kierowcy samochodów
przypierdzielisz puszką nic Ci się nie stanie
a motocykl błędów nie wybacza niestety
Prawda jest taka,że że nie którzy kierowcy motocykli są tak wyposzczeni po zimie szybkiej jazdy i nie mają wyobraźni...właśnie Ci giną...
Niedawno rozpoczął się sezon motocyklowy a ilu już młodych ludzi nie żyje.Mój dziadek mawiał ,że szybkie motory są produkowane z myślą o dawcach organów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!