Zmarła mi babcia :(
Nie miala żadnych chorób współistniejących, z wiekiem wysiadły jej płuca po zakażeniu
Niech podadzą ile osób choruje i umiera bo nie mogą iść do lekarza! Fryzjer może przyjąć klienta a lekarz nie? W państwowej służbie zdrowia jest covid a w prywatnych gabinetach nie???
Dzień bez straszenia covidiozą to dzień stracony.
Tylko ten obrazek ilustracyjny jakiś niedopasowany - przecież w celu zabezpieczenia się przed covidem każą się dystansować, a nie obściskiwać. Do zilustrowania artykułu o chorobach wenerycznych byłby w sam raz (Ty masz kiłę, ja rzeżączkę, więc podajmy sobie rączkę!). Ale teraz to covid wygryzł nie tylko choroby weneryczne, ale też i wszystkie inne zakaźne, nowotwory, zawały... no wszystkie choroby i przypadłości zdrowotne wygryzł, taki on zjadliwy...
Sie tak zastanawiam co to za epidemia skoro w całym Piotrkowie przez pol roku 60 osob zachorowalo. Przeciez w sezonie grypowym to tyle osob dzienne choruje.
Jeden przypadek w powiecie?
Mendia poliniackie, za co ja wam płacę ? Jak ja sprzedam za miliardy te szczepionki w które zainwestowałem miliony?
hej hej kowid napada, dookoła bezobjawowych gromada, hej hej kowid atakuje, żadnej litosci przed propaganda nie czuje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!