Więc o czym to świadczy ?Mamusie nie wytrzymują napięcia siedzenia w domu ....dzisiaj tylko przez ok. 5 min. jazdy widziałam 2 mamusie z dziećmi w wózkach ,czekały na swoją kolej do Kauflandu! Jak ma być dobrze skoro rodzice sami i świadomie narażają siebie i innych??
Mam 40 lat ale wyglądam na emeryta więc zakupy mogę robić cały dzień
Panie,wojcie,a,moze,tak,maseczki,darmowe,jestes dobrym,gospodarzem,to zadbaj,o,nas
Rozprza 5, Sulejów i Gorzkowice po 3 oraz Moszczenica 1. Czemu nikt się nie chce przyznać do pozostałych 5 ??
Zauważyłem, że wszystkie teksty o koronawirusie u pracowników Nowalijki, zamieszczone niedawno na wielu portalach internetowych jakoś dziwnie zniknęły. Czyżby jakiś koronawirus komputerowy?
Tak zostań w domu a opryski na niebie robią teraz pod osłoną nocy i trują nas !
Karać powinni tych co wchodzą w godzinach dla ludzi +65 ,już dwa razy byłem świadkiem jak taki chamski były taksówkarz z wiochy ,pruje się i wchodzi do sklepu społem . Kobitki nic nie mówią ,bo się drze jakby był głuchy i niczego nie rozumiał!!!!!!!!!!Taki i tym podobne ,,ludziska,, są powodem zamieszania i robią tylko zagrożenie !! Jeśli czyta to ten ,,pan,, to proponuję ,aby się ogarnął ,bo jego kultura jest - zero ,dodatkowo blokuje ludziom zakupy !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!