Rekord świata 75tys. mieszkańców, 31 łóżek nie nowych tylko przekształconych czyli gdzieś zniknęły - brawo włodarze!
Bądźcie zdrowi , leczcie ludzi. Mam nadzieję, że nie będziecie się zamykać przed pacjentami jak inne szpitale.
31 miejsc na tak wielki obiekt? Przeciez tam sa odnielne budynki. To czy nie mozna zamknac jednego bloku i wydzielic dla pacjentow zakarzonych?
Covid jest straszny bo malo o nim wiemy. Ale co z innymi schorzeniami. Tak sie dzieje ze ludzie w domach umieraja. Sluzba zdrowia to kpina. Czy przy 31 lozkach musi byc caly personel szpitala?
a co zrobił dla szpitala pływak Kowalczyk z Rozprzy? Może maseczki przekazał jakieś?
Na kolana I do Częstochowy
To kara za LGBt on futro i aborcję
Co w tym kraju się wyrabia jak chory na Covid to większa kasa dla szpitala większy zasiłek pogrzebowy a jak pracodawca zatrudni Ukraińca lub innego obcego dostaje 800 zł dofinansowania do każdego zatrudnionego. W jakim kraju my żyjemy czy aby jeszcze jest to Polska?
Powiem tak według mnie to nikt już nie leczy nigdzie nie przyjmują żaden lekarz nawet z dziećmi cię nie przyjmą co to za leczenie przez telefon ludzie puknijcie się w głowę ja nie wiem na jakiej podstawie oni jeszcze dostali podwyżki człowiek zasuwa całe życie fizycznie za grosze i nic a oni od razu podwyżki za to że odbierze telefon lub nie mam gdzieś takie zasady a Rakowska to umieralnia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!