Niestety jestem rozczarowany bywam zażenowany niskim poziomem kultury osobistej osób b odwiedzających GOK przy okazji większych uroczystości. Mam tu na myśli bezmyślność ludzi którzy stają gdzie popadnie, blokują chodniki, stają na pasach zieleni. Również czarny Hiundai notorycznie staje na trawniku- ot taka elementarna kultura. Przejść czy przejechać nie sposób,
Niestety jestem rozczarowany bywam zażenowany niskim poziomem kultury osobistej osób b odwiedzających GOK przy okazji większych uroczystości. Mam tu na myśli bezmyślność ludzi którzy stają gdzie popadnie, blokują chodniki, stają na pasach zieleni. Również czarny Hiundai notorycznie staje na trawniku- ot taka elementarna kultura. Przejść czy przejechać nie sposób,
Mniej polityki w Goku, a więcej działań w terenie a będzie dobrze.
Jeśli tak hula ta wolska kultura to dlaczego na 300 osobowej sali jest taka garstka osób ? Po prostu BRYNDZA i to samochwalenie się nic nie daje.
Propaganda sukcesu i mydlenie oczu widać większości się już bardzo znudziły, bo sala rzeczywiście świeciła pustkami. Po 30 latach tylko 30% jest na tak . Nie da się ukryć, że to bardzo kiepski wynik.
Kulturę powinni tworzyć ludzie o wysokiej kulturze osobistej. Moim zdaniem powinno się przede wszystkim podziękować pracownikom tym obecnym i tym, którzy już odeszli . A jeśli ktoś pomylił się, bo słuchał plotek to trzeba mieć odwagę, żeby publicznie przeprosić. A tu jest powtórka z rozrywki, czyli zamiatanie pewnych spraw pod dywan.
Za Kabzińskiej to była kultura a za Drozdka tyko wiesniactwo i disko polo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!