metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pati z manhatanu ~Pati z manhatanu (Gość)29.09.2024 08:54

Niestety jestem rozczarowany bywam zażenowany niskim poziomem kultury osobistej osób b odwiedzających GOK przy okazji większych uroczystości. Mam tu na myśli bezmyślność ludzi którzy stają gdzie popadnie, blokują chodniki, stają na pasach zieleni. Również czarny Hiundai notorycznie staje na trawniku- ot taka elementarna kultura. Przejść czy przejechać nie sposób,

31

Pati z manhatanu ~Pati z manhatanu (Gość)29.09.2024 08:54

Niestety jestem rozczarowany bywam zażenowany niskim poziomem kultury osobistej osób b odwiedzających GOK przy okazji większych uroczystości. Mam tu na myśli bezmyślność ludzi którzy stają gdzie popadnie, blokują chodniki, stają na pasach zieleni. Również czarny Hiundai notorycznie staje na trawniku- ot taka elementarna kultura. Przejść czy przejechać nie sposób,

61

Krystyna ~Krystyna (Gość)29.09.2024 10:53

Mniej polityki w Goku, a więcej działań w terenie a będzie dobrze.

32

Z Woli ~Z Woli (Gość)29.09.2024 11:47

Propaganda Romana aż przykro patrzeć. Chańba

41

królik ~królik (Gość)29.09.2024 16:38

Kultura to będzie jak nie będzie tego...

50

go?ć_zuza ~go?ć_zuza (Gość)29.09.2024 22:36

Brawo panie Pasjonatki

00

oczko ~oczko (Gość)30.09.2024 00:55

Jeśli tak hula ta wolska kultura to dlaczego na 300 osobowej sali jest taka garstka osób ? Po prostu BRYNDZA i to samochwalenie się nic nie daje.

60

waldemar ~waldemar (Gość)30.09.2024 11:20

Propaganda sukcesu i mydlenie oczu widać większości się już bardzo znudziły, bo sala rzeczywiście świeciła pustkami. Po 30 latach tylko 30% jest na tak . Nie da się ukryć, że to bardzo kiepski wynik.

20

JK ~JK (Gość)30.09.2024 12:37

Kulturę powinni tworzyć ludzie o wysokiej kulturze osobistej. Moim zdaniem powinno się przede wszystkim podziękować pracownikom tym obecnym i tym, którzy już odeszli . A jeśli ktoś pomylił się, bo słuchał plotek to trzeba mieć odwagę, żeby publicznie przeprosić. A tu jest powtórka z rozrywki, czyli zamiatanie pewnych spraw pod dywan.

30

Z Woli ~Z Woli (Gość)29.09.2024 11:49

Za Kabzińskiej to była kultura a za Drozdka tyko wiesniactwo i disko polo

85

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat