proponuje
ERMITAŻ......
http://sklave.manifo.com/polityka
Zdjęcie załączono, aby w tekście przemilczeć, że kibelek na zewnątrz? To może nazwa "Toi Toi Dominicana"? Full egzotyka :)
Bulgarien tirowka, będzie miała gdzie mieszkać. Czy to normalne tak przy Klasztorze??
Cytuję:
"Trzy czekają jeszcze na dopieszczenie. Łóżka już przyjechały. Pozostaje tylko kwestia przygotowania bazy na przyjęcie gości - mówi ks. Ireneusz Bochyński, rektor Kościoła Panien Dominikanek". Koniec cytatu.
To proszę księdza, gdyby ich tam nie miał kto dopieszczać, to ja się zgłaszam już teraz, ponieważ w dopieszczaniu (jak mówią moje wszystkie dotychczasowe partnerki) jestem po prostu Dżidżi Amorozo.
Ale tu chodzi o "dopieszczenie" pokojów :) Naprawdę chcesz masować otwory okienne, łaskotać szpary w tynku, gładzić wybrzuszenia ścian i miejsca zawilgocone? :)
Nie rozumiem jednego jeżeli tak się mówi że powinniśmy przyjąć drugiego człowieka w potrzebie to wydaje mi się że takie pokoje przy kościele powinny być wynajmowane bez opłat oni powinni pomagać ludziom a nie wzbogacać się na nich podatków nie płacą opłat nie mają a co z tymi pieniędzmi nie wydaje mi się ze będa one inwestowane w rozwój hostelu pozdrawiam..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!