metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga22.08.2010 18:36

Dzieciaki jak wykąpią się w basenie-fontannie to potem zajmą się zabawą z dębem świeżo wsadzonym. I po zabawie. Kiedyś festyny odbywały się w amfiteatrze a teraz festyn odbywa się przy basenie-fontannie. Byłem, widziałem.

00

uważny ~uważny (Gość)22.08.2010 22:06

brawo dla budowniczych kapitalizmu który miał być przyjazny!?!?!?!?!?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.08.2010 23:03

Cytuję:
Tuż przed 12.00 w parku im. Jana Pawła II wsadzono pamiątkowy dąb pontyfikalny poświęcony przez kardynała Stanisława Dziwisza. Drzewko wkopali: prezydent Krzysztof Chojniak, przewodniczący Zarządu Regionu Piotrkowskiego „Solidarności" Zbigniew Bogusławski i Grzegorz Kozłowski - b. wiceprezydent Piotrkowa, przedstawiciel Lasów Państwowych.

Nie jestem leśnikiem, ale coś mi się widzi, że środek upalnego lata nie jest porą na sadzenie drzew.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)22.08.2010 23:45

"Piotrkowianin" napisał(a):
Cytuję:
Tuż przed 12.00 w parku im. Jana Pawła II wsadzono pamiątkowy dąb pontyfikalny poświęcony przez kardynała Stanisława Dziwisza. Drzewko wkopali: prezydent Krzysztof Chojniak, przewodniczący Zarządu Regionu Piotrkowskiego „Solidarności" Zbigniew Bogusławski i Grzegorz Kozłowski - b. wiceprezydent Piotrkowa, przedstawiciel Lasów Państwowych.
Nie jestem leśnikiem, ale coś mi się widzi, że środek upalnego lata nie jest porą na sadzenie drzew.

A to Grzesiek teraz w Lasach Państwowych robi?!
Nie wiedziałem. Ale to przecież on na zdjęciu! Nikt inny z taką klasą nie potrafi nosić letnich, jasnych garniturów z dobrej jakości materiału.

00

motyl ~motyl (Gość)23.08.2010 09:09

Pozostało wkopywanie drzewek, bo Polski już nie ma, jesteśmy niewolnikami we własnym kraju, bo nawet żeby mleko sprzedać musimy mieć pozwolenie unii. Nie wspominając o tym, że nie mamy żandej produkcji, którą ta wolność zniszczyła. Dawniej strajki wybuchły bo cena kotleta wzrosła o kilkanaście grodzy, teraz łupią nas na każdym kroku, ceny i podatki non stop do góry i jakoś nikomu już to nie przeszkadza? No tak ci "walczący" wywalczyli sobie niezłe posady i tyle, komu nie udało sie złapać do tego pociągu co wałęsie ten teraz chodzi po śmietnikach, ot mamy wolną Polskę.

00

Lola ~Lola (Gość)23.08.2010 09:49

"motyl" napisał(a):
Pozostało wkopywanie drzewek, bo Polski już nie ma, jesteśmy niewolnikami we własnym kraju, bo nawet żeby mleko sprzedać musimy mieć pozwolenie unii. Nie wspominając o tym, że nie mamy żadnej produkcji, którą ta wolność zniszczyła. Dawniej strajki wybuchły bo cena kotleta wzrosła o kilkanaście grodzy, teraz łupią nas na każdym kroku, ceny i podatki non stop do góry i jakoś nikomu już to nie przeszkadza? No tak ci "walczący" wywalczyli sobie niezłe posady i tyle, komu nie udało sie złapać do tego pociągu co wałęsie ten teraz chodzi po śmietnikach, ot mamy wolną Polskę.

Motyl, zdecydowanie masz rację.

00

dzidzia ~dzidzia (Gość)23.08.2010 10:33

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
to Grzesiek teraz w Lasach Państwowych robi?!
Nie wiedziałem. Ale to przecież on na zdjęciu! Nikt inny z taką klasą nie potrafi nosić letnich, jasnych garniturów z dobrej jakości materiału.

Nie dadzą sobie krzywdy zrobic, jeden drugiemu posadkę załatwi
Jak długo jeszcze....... My też chcemy pracowac

00

Lola ~Lola (Gość)23.08.2010 11:20

"dzidzia" napisał(a):
Jak długo jeszcze....... My też chcemy pracowac

Niestety muszę Cię rozczarować: długo... długo..., żeby nie powiedzieć po wsze czasy. Na tym polega ta cała ich zabawa, a właściwie cyrk. Niczym pionki szachowe wędrują z pola na pole i czasem poniektóry wypadnie z gry. Im wcześniej pojmie się reguły tej gry, tym mniej frustracji na co dzień. Wiarę w cuda trzeba po prostu schować do kieszeni albo zakopać w lesie.

00

DOM MODY ~DOM MODY (Gość)23.08.2010 13:26

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
A to Grzesiek teraz w Lasach Państwowych robi?!

Ty chyba niedowidzisz, że to nie jest garnitur.

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)23.08.2010 13:42

to była znaczy jest kremowa marynarka i białe spodnie,but pantofel skórzany absolutnie nie sandał letni o ile dobrze widzę,z pewnością sandały odpowiedniejsze na tę porę roku,ale nie dokopania dołów

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat