Tych 2 panów znamy, jeden to ten , ktory zna sie na administrowaniu zarówno TBS-u i Spółdzielni aten drugi to ten , który umie znależć sie przy kolejnych prezydentach. Jednak Moskwa nauczyła sposobu na zycie bez wzgledu na honor.
A Krzysztofa I Pobożnego tam nie było? Niesłychane!
Niektórzy leją na murki.A w głowie im chmurki. Chojniak leje bo czuje się silny? Do czasu,do czasu!
ymmmmm!!
z okazji 20 lecia organizują obchody. Z naszego czynszu świętują. Czekam z utęsknieniem kiedy spółdzielnie przestaną istnieć.
Socjalizm wciąż żywy
A ten pan w szkłach leczniczych zamiast się cieszyć dlaczego usteczka ma w podkówkę? Coś nie tak? Przecież Maniano wrócił na stare śmieci, Chris też spoko, większość jest, dlaczego smutek taki?
Ja proponuję co miesiąc organizować rocznicę, a co tam jak zdrowie wytrzyma to co będą sobie żałować.
Dziwne że do tych sukcesów nie zaliczają pomysłu budowy współczesnego getta na Nałkowskiej.A tego gościa z wazonem to mozna było oglądać dwie dekady temu gdy z trybuny honorowej odbierał pochody pierwszomajowe,pózniej zabłysnął wrażliwością na krzywdę członków TBS-u.Teraz po roku pracy w sp-ni Słowackiego spija miód 30 lecia.I tak to jest w tym kraju.
A ja myślałem, że z radości świętują, że 30 lat stuknęło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!