Kozia Wólka czy Pacanów?
Z tego co słyszałem, włodarze miasta niechętnie parzą na rajd konkurencji, dlatego "zakazali" udziału dzieci i młodzieży w rajdzie, metodami dobrze znanymi. Jak zwykle dzieci są kartą przetargową polityków i wcale nie liczy się ich dobro.Współczuję tym, którzy muszą działać wbrew swojemu sumieniu.
Ale jesteś debi.... Spójrz na załączone zdjęcie zrobione na poprzednich edycjach, sama młodzież i dzieci. Wtedy nie zabraniali?! Puknij się w ten pusty łeb gościu.
Typowa chucpa na użytek oczywiście polityczny, żałosne blebleble, jak ktoś chce pojeździć rowerem to sobie bierze rower i jedzie ścieżką rowerową przez las 7 km wte i we wte ile chce albo jedzie gdzie mu się podoba z kim mu się podoba nap PGRem i tyle ! A jedyna zasługa, Radziszewska do tej ścieżki się przyczyniła. Panu Chojniakowi było szkoda na 200 metrów wysypania kamienia nooo ale Pan Marian jak ładnie po ścieżce na rowerku jeździ, że aż miło hohohoho! Ale parę groszy się nie dorzuciło cooo!
słyszałam,że SP nr 13, która jak tylko pamiętam brała udział w tych rajdach jako najliczniejsza reprezentacja szkół i zazwyczaj wygrywała w tym roku nie pojedzie ponieważ włodarze z UM zabronili. Sprawdzimy w sobotę...
A przez Przygłów się teleportują czy z Kłudzic do Włodzimierzowa jakimś brodem przez Luciążę przejadą?
dla mnie to wszystko jest chore odnośnie tych szkół ale szkoda na ten temat mówić nic się nie poradzi jest jak jest ....a dzieci niczemu winne ....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!