Każdemu zdarza się popełnić błąd na drodze...Wiele razy wymuszano na mnie pierwszeństwo i gdybym "nie odpuszczał", to by się kończyło stłuczkami. Ostatnio mnie się zdarzyło nieopatrznie wymusić pierwszeństwo na rondzie sulejowskim.Chwila nieuwagi. Byłem przekonany, że kierowca będzie zjeżdżać z ronda, ale nie miałem racji i wcisnąłem się tuż przed to auto. Gdyby nie szybka reakcja tamtego kierowcy, to bym miał jego auto wbite w bok swojego (przepraszam i dziekuje!)
100% uwagi na drodze, przewidywanie zachowań innych oraz zwyczajna kultura na drodze, to przepis na minimalizowanie zagrożenia. Jeśli dwóch kierowców jest czujnych, to nawet gdy jeden z nich popełni błąd, to drugi może jeszcze uratować sytuację.
Jak ukryć swoje epi pochodzenie?
Kupić indywidualne tablice rejestracyjne :)
Po konwencji Trzaskowskiego w Gliwicach, kierowców opanował totalny stres. Te wypowiadane BREDNIE zbulwersowały Polaków, w tym kierowców w Piotrkowie Tryb.
Dwie BMW nawet w szczerym polu spowodują katastrofę drogową, nawet gdy nie zawiniły!? Widocznie to już taki urok tych autek, i ich kierowców!?
I znów gówniarstwo wyścigi sobie urządzało kosztem niewinnych osób
Obowiązkowe badania psychologiczne dla właścicieli BMW.Jeden w aucie tej marki zabił niewinna rodzinę i tchórz uciekł do Dubaju.Dzis w kraju co najmniej 4 wypadki z udziałem aut tej marki z czego 3 że skutkiem smiertelnym.To jest stan umysłu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!