metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)27.04.2019 14:51

A co wspólnego ma psalterz z konstytucja?

22

gość ~gość (Gość)27.04.2019 22:54

A Antonio jaka piękna katastrofa będzie???

31

gość ~gość (Gość)27.04.2019 13:26

A co to jest ta konstytucja? Bo każdy rządzący w tym kraju tyko gębę sobie nia wycierają.Może ktoś mnie oświeci.

81

patriota nie idiota ~patriota nie idiota (Gość)26.04.2019 09:46

I będzie kolejny festiwal pustych słów, farmazonów i złodziejskich obietnic. Szkoda czasu na te pierdoły!

164

X2 ~X2 (Gość)27.04.2019 08:41

Obecna konstytucja nie jest dla społeczeństwa wiele ustaw uchwalanych na jej podstawie jest wrogich społeczeństwu ale o tym się oficjalnie nie mówi tylko dalej zniewala naród a to już nie ma nic wspólnego z patriotyzmem jaki próbuje się wmawiać młodym i naiwnym

34

smutny czas ~smutny czas (Gość)26.04.2019 09:16

Kiedyś Majową Jutrzenkę wszyscy Polacy świętowali razem, teraz już wyłącznie partyjnie.

113

pamiętliwy ~pamiętliwy (Gość)26.04.2019 08:47

Pamiętam, kilka lat temu w Piotrkowie, podczas takich samych uroczystości, zajechał imć Antoni Macierewicz. PIS było na uroczystości w maleńkiej grupce z polskimi flagami. Po południu, trzeciego maja, zaczął padać śnieg, a nawaliło go całe mnóstwo i leżał kilka dni. Mam zdjęcia z tej wiosny i czasami jak chcę się "ostudzić" to je oglądam. Wtedy w naszym regionie poczynił on mnóstwo szkód w rolnictwie. Chciałbym aby w tym roku Macierewicz nie przyjeżdżał do Piotrkowa z uwagi na powyższe.

84

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)26.04.2019 08:34

Aż się nie chce wierzyć, że to właśnie w Polsce udało się, jako pierwszej w Europie i drugiej na świecie, uchwalić Konstytucję. A obecnie, co się z tą Polską porobiło? Katastrofa, muł i szuwary.

134

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat