A co to jest ta konstytucja? Bo każdy rządzący w tym kraju tyko gębę sobie nia wycierają.Może ktoś mnie oświeci.
I będzie kolejny festiwal pustych słów, farmazonów i złodziejskich obietnic. Szkoda czasu na te pierdoły!
Obecna konstytucja nie jest dla społeczeństwa wiele ustaw uchwalanych na jej podstawie jest wrogich społeczeństwu ale o tym się oficjalnie nie mówi tylko dalej zniewala naród a to już nie ma nic wspólnego z patriotyzmem jaki próbuje się wmawiać młodym i naiwnym
Kiedyś Majową Jutrzenkę wszyscy Polacy świętowali razem, teraz już wyłącznie partyjnie.
Pamiętam, kilka lat temu w Piotrkowie, podczas takich samych uroczystości, zajechał imć Antoni Macierewicz. PIS było na uroczystości w maleńkiej grupce z polskimi flagami. Po południu, trzeciego maja, zaczął padać śnieg, a nawaliło go całe mnóstwo i leżał kilka dni. Mam zdjęcia z tej wiosny i czasami jak chcę się "ostudzić" to je oglądam. Wtedy w naszym regionie poczynił on mnóstwo szkód w rolnictwie. Chciałbym aby w tym roku Macierewicz nie przyjeżdżał do Piotrkowa z uwagi na powyższe.
Aż się nie chce wierzyć, że to właśnie w Polsce udało się, jako pierwszej w Europie i drugiej na świecie, uchwalić Konstytucję. A obecnie, co się z tą Polską porobiło? Katastrofa, muł i szuwary.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!