metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mala668 ~mala668 (Gość)26.07.2013 12:51

Kochana jeśli widziałaś,że dziecko jest głodne to czemu nie pomogłaś i nie nakarmiłaś!Szkoda mi takich ludzi jak ty!!!Nie reagować,a potem komętować-to podłe!!!Masz jeszcze coś do dodania-czekamy!!!

"Wolska" napisał(a):

00

aga ~aga (Gość)26.07.2013 13:02

Ja nie wyobrażam sobie położyć się spać,choćbym była bardzo zmęczona, gdy mam pod opieką dziecko. 2 letnie dziecko jest małe, trzeba mieć je cały czas na oku, żeby nie zrobiło sobie krzywdy.
Tutaj nie ma co współczuć, chyba, że głupoty, braku odpowiedzialności i wyobraźni.

00

tezmama ~ tezmama (Gość)26.07.2013 13:20

A nie pomyśleliście że matka mogła położyć się z dzieckiem, usnęły obie albo sama np. Ze skęczenia a dziecko wstało podeszło do okna i wypadło? Nikt z was nie usypiał tak dziecka? Inną natomiast sprawą jest kwestia zabezpieczenia okna. Chwała bogu że dziecko żyje

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)26.07.2013 13:49

Na szczęście skończyło się na potłuczeniu i strachu, choć z okna na balkon piętro niżej zapewne było dobre 4 metry...
Niektórzy chyba nie rozumieją, że to nie jest tylko tragedia dziecka, ale również matki...
Dochodzę do wniosku, że przed zrobieniem dziecka powinno się zakupić kaktusy na parapet... :)

00

Bogda ~Bogda (Gość)26.07.2013 14:23

"aga" napisał(a):

Kobieto to musiałas nigdy nie czuc prawdziwego zmęczenia

00

Bogda ~Bogda (Gość)26.07.2013 14:25

"-tezmama-" napisał(a):

No właśnie nikt o tym nie pomyślał,bo wszyscy uwazaja ze matka nie ma prawa być zmeczona tylko musi chodzic 24h 7 dni w tygodniu najlepiej nie spac nie jeśc i nic innego nie robic tylko chodzic za dzieckim krok w krok.Ale te głupie komentarze na pewno sa od ludzi którzy albo nie maja dzieci w ogóle albo nie zajmuja się nimi sami.

00

miara ~miara (Gość)26.07.2013 14:32

Jaka niepoprawna doskonałość opieki bije,z niektórych postów!
Skąd zatem wypadki, które dzieją się na naszych oczach?

00

aga ~aga (Gość)26.07.2013 14:39

Bogda, czułam zmęczenie nie raz, nie dwa , bo też mam dziecko oraz chodzę do pracy. I nie twierdzę, że matka nie ma prawa być zmęczona, tylko jeśli np. kładzie się z dzieckiem spać to powinna pomyśleć o tym, żeby zabezpieczyć okna w razie gdyby dziecko obudziło się a ona by tego nie słyszała i spała dalej. Mogę padać na twarz, ale moje dziecko i jego bezpieczeństwo jest dla mnie ważniejsze, niż to, że chce mi się spać.

00

mama ~mama (Gość)26.07.2013 15:17

ja mam małe dziecko 4 lata,były sytuacje, kiedy byłam wycieńczona i przemęczona, bezsenne noce, całe dnie na nogach i zdarzało się że zasypiałam razem z dzieckiem, ale każda matka chyba wie, że przy małym dziecku nie ma się raczej głębokiego snu, każdy ruch, każdy szelest powoduje od razu że matka otwiera oczy

00

beyza ~beyza (Gość)26.07.2013 15:29

Jestem matka małego dziecka i nawet jak bym byla nie wiadomo jak zmęczona to bezpieczeństwo mojego maleństwa najwazniejsze o tragedie nie trudno !!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat