nikt nikomu nie gwarantuje dnia jutrzejszego dlatego poznaj i miej osobistą relacje z Jezusem już dziś (nie z kosciołem katolickim czy jakiej innej organizacji, sami umiecie czytać i mysleć prawda??)
To tak jak wszyscy w BMW p..., myślą że są panami szos, tak kobitka pomyślała że ona w Alfie jest taka sama jak oni!
Życzę tej Pani surowego wyroku. Trzeba za swoje czyny odpowiadać i trzeba wsiadając za kierownicę myśleć też o innych i za innych.
To, że kobieta spowodowała wypadek nie znaczy, że kobiety nie powinny mieć prawka bo prawda jest taka, że większość wypadków powodują mężczyźni, wiec nie ma co patrzeć czy kobieta czy mężczyzna.
Jedziesz sobie normalnie a tu nagle troglodyta w ciebie przywala i giniesz. Ach te polskie drogi ;)
Era to specyficzni kierowcy,serio.Jadąc za takim można być pewnym że na 100% że coś odwali.Nigdy nie segregowałem po tablicach ale po 10 latach jazdy po Radomsku swoje wiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!