Apeluję do wszystkich urzędników w tym prezydentów Piotrkowa Trybunalskiego, obniżcie swoje uposażenia do średniej krajowej a miasto zacznie pięknieć i się rozwijać. Jeśli akceptacja mojego apelu nie jest możliwa to proszę przy każdym imieniu i nazwisku urzędnika w każdym pokoju były tablice z Waszymi imionami i nazwiskami, piastowana funkcja oraz wytłuszczonymi literami otrzymuję uposażenie miesięcznie: I tak w kolejności od króla:
Krzysztof Chojniak- 13tys 373 zł miesięcznie
Andrzej Kacperek - 12 tys 614 zł miesięcznie
Adam Karzewnik - 12 tys 326 zł miesięcznie
Szczegóły oświadczeń poniżej:
http://www.bip.piotrkow.pl/index.php?idg=4&id=1405&x=131&y=87
Co ciekawe tylko kilku szlachciców wprowadziło dane typowo urzędowo czyli czcionką drukarską. Większość celowo nagryźmoliła jak przedszkolaki, ponieważ zapewne z wielkim bólem szło pisanie i ręka drżała dlaczego to szlachta ma się spowiadać chołocie.
ale rzeczywiście że gościa poniżej ludzie na cmentarzu unikają obserwowałem to dobre 20 minut
Wspieram kwestę każdego roku. Łącznie w ciągu ostatnich dwóch lat wpłaciłem ok. 50 zł. Każdy z moich znajomych - podobną sumę. Gdybym wiedział, że taki ktoś (bo człowiekiem tego się nazwać nie da) robi przy tej okazji politykę, nie wpłaciłbym ani grosza. Dno dna ten karierowicz szydłowsko-piotrkowski.
Ciekawe, czy Pan Dyrektor (wybrany w konkursie!), przed zwrotem puszki wsunął tam ukradkiem, z ciężkim sercem, kilka banknotów, aby nie wypaść źle???
Dodaj do tych pensji 13 pensję.
Rafał winien sięgnąć po taktykę Johna Godsona z Łodzi. Praca jako pucybut w kampanii jest strzałem w dziesiątkę, zwłaszcza biorąc pod uwagę predyspozycje pana Cz.
No pewnie bo Rozpędkowa to będzie za 1000zł prezydentem buhaha.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!