Ludzie co wy kur.. macie wszyscy do kierowców BMW? Marka jak każda inna tylko ludzie mają w głowach jakieś dziwne uprzedzenia do kierowców którzy jeżdżą tymi autami...
Bardzo szkoda dziewczyny --ale zajechała mieszkańcowi gminy Bełchatowa --DROGĘ. I tyle w temacie,nie ważne czy by on jechał 50 czy 100 miał pierwszeństwo.
Kierowca BMW najzwyczajniej zabił tą kobietę w C3. Powinien odpowiadać za umyślne morderstwo
Kierujący BMW jeżeli przekroczył sporo powyżej 50 km/h dostanie wyrok za przyczynienie do wypadku ze skutkiem śmiertelnym pod warunkiem że prokuratura stanie na wysokosci zadania i powała dobrych biegłych a nie jakiegoś paproka w stylu p. Kołodziej.... który nniewiele potrafi.
Jak czytam to mi się nóż w kieszeni otwiera...od kiedy kur.a!! Skręcający w lewo na swoją posesję ma pierwszeństwo przed nadjeżdżającym z naprzeciwka ?!!! To że BMW mogło jechać za szybko nie zmienia faktu że citroen nie ustąpił pierwszeństwa i to on jest w tym przypadku winnym wypadku. Wiadomo że szkoda dziewczyny tak jak i każdego czlowieka, ale pisanie ze to wina szczyla z BMW to szczyt hamstwa !!! Nie pozdrawiam osób tak myślących , ja zawodowy kierowca, motocyklista i posiadacz BMW!!!
Winna jest dziewczyna kierująca citroenem. Chłopak bmw czy jedzie 20 czy 200 to i tak ma pierwszeństwo. Tyle w temacie.
Cytat:
Świadkowie wypadku zwracają uwagę na prędkość z jaką poruszało się BMW. Niektórzy szacują, że wynosiła nawet ponad 150km/h. Realne dane natomiast zostaną określone dopiero w efekcie pracy biegłego.
Wyrazy współczucia dla rodziców i rodziny zmarłej kobiety. Bardzo mi przykro z powodu waszej straty. Łączę się z wami w bólu. Jako ojciec nie potrafię sobie wyobrazić cierpienia rodziców i dlatego apeluje o ostrożność w komentarzach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!