zostać nauczycielem to żadna sztuka, na takie studia się idzie, jak się nie chce zbytnio pomęczyć albo jak się nie ma pomysłu na siebie. w życiu nie chciałbym być nauczycielem, nie jarze tylko tych ich przywilejów, bo na nie nie zasługują.
Człowieku puknij się tam gdzie inni z tych normalnych mają głowę, a w niej choć odrobinę rozumu. Ty nie masz ani jednego, ani drugiego.
A może warto docenić fakt, że Prezydent Chojniak jako pierwszy od wielu lat nagradza pracowników obsługowych i tych z administracji. Jakoś rządzących było wielu i to z różnych opcji i jakoś nikt nie wpadł na to, by dostrzec pracę tej grupy zawodowej. To też są pracownicy szkoły i to także jest ich święto! Dziękuję zatem, że ich trud obecny prezydent dostrzega.
Nie zgodzę się z tym,że jak się nie chce pomęczyć to się idzie na takie studia.Moja córka studiowała 5 lat pedagogikę wczesnoszkolną i to naprawdę ogrom wiedzy do pochłonienia-więc niech nie wypowiada się ten co nie wie.Ale pewne osoby z grona wyróżnionych na pewno na takie nagrody nie zasługują.Spytam się tylko o jednego profesora którego nie ma w gronie wyróżnionych a który swoją wiedzą,podejściem do młodzieży i przekazywaną wiedzą zasługuje na nagrodę.To między innymi dzięki Niemu głośno jest o uczniach profilu matematycznego w Piotrkowie,województwie,kraju i nie tylko.Profesor Paweł Kwiatkowski-ILO.Panie Profesorze uczył pan mojego syna i za przekazaną wiedzę-serdeczne dzięki!!!
Ja wiem i bardzo mnie teraz rozśmieszyłaś.
Śmiech mnie zalewa na zazdrośników, parę złotych zawsze się przyda, a matka z samotnym dzieckiem niech idzie żebrać do OPS-u. Trzeba było dzieciaka nie robić tylko się wykształcić. Aleś błysną intelektem...czasem lepiej jest milczeć niż się odzywać.
a mi znów kartofle zaczęły gnić w piwnicy jak go zobaczyłem.
podaj wynik,zobaczymy ilu swoich piesków nagrodził hrabia z Łódzkiej.
A największy filmowiec wśród nauczycieli i największy nauczyciel wśród filmowców, serdeczny przyjaciel Pana Prezydenta, ten, który zawstydził National Geographic swymi powalającymi formą i treścią produkcjami za pieniądze miasta - nagrody nie dostał? Jakże to. Przecież ma dostać Oskara... Widocznie nie każda nagroda jest godna być mu wręczoną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!