Skoro
to obrońca ma teraz pole to popisu. Zobaczymy... A tak na marginesie ciekawe czemu nie ogłosili wyroku wcześniej?
Ciekawe w jaki sposób?
Ha ha ha ja bym wcale ja nie ukarala :) glupi ten co dal sie nabrac :) Za gapowe sie placi kredytobiorcy :)
Spokojnie po apelacji minie kolejne dwa lata, zanim wyrok się uprawaomocni - i pytanie dlaczego ma zadośćuczynić 12 pokrzywdzonym , jak my w samej moszczenicy naliczyliśmy ponad 200 osób.
Ja myślę że pracownicy musieli być delikatnie ostrzegani przed możliwością utraty pracy - bo inaczej nic ich nie tłumaczy przed dawaniem otrzymanych pożyczek Pani Dyrektor. A z drugiej strony tylko Jej pozazdrościć siły perswazji - albo wiernej kadry. Wybudowała na pewno dom zawsze ją było stać na wszystko za nie swoje - super. Powinna ponieść surową karę. Jak możemy uczyć nasze dzieci uczciwości jak czytają takie rzeczy o nauczycielach !!!
Chyba trafiłaś!!!
O nauczycielce a nie o nauczycielach szanowna Mieszczanko.
Koneksje są kosztowne za friko nie osiągnie się żadnej pozycji, korzyści.
Niestety głupich i naiwnych nie sieją! Oni się sami tacy rodzą!
To tak, jak się mówi dziecku nie wkładaj palca do ognia bo się sparzysz. Niestety ale ono musi spróbować.
Agnieszka D. młoda dynamiczna osoba o niezwykłych umiejętnościach organizacyjnych, geniusz marketingu i pozyskiwania funduszy. Obdarzona genialnymi umiejętnościami przekonywania innych i potrafiąca sterować ich psychiką. Udowodniła wszem i wobec, że posiadając takie predyspozycje winna zajmować wysokie stanowisko w administracji państwowej, nawet to najwyższe... Bez najmniejszego wysiłku gdzie zapukała tam bez żadnego problemu otrzymywała
gotówkę lub kredyt dla niej brano...
A tak po prawdzie.
Dzięki jej staraniom podstawówkę rozbudowano, nowa hala sportowa została wybudowana, plac zabaw.......
Obecny wójt mógłby wiele się od Agnieszki nauczyć a tak całą kadencję będzie marionetką Czerepa. Tak po prawdzie to kto w tej gminie rządzi prezes czy wójt???
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Przykre jest to, że właśnie tacy "geniusze" - dyrektorzy szkół (oczywiście nie wszyscy !!!) wykorzystują swoją pozycję dla kręcenia swoich interesów.
Żałosne jest to, że ich "mocodawcy" często wiedzą o faktach i przymykają oczy na nieprawidłowości.
Tragiczne jest to, że ludzie nie wyciągają wniosków.
Co do "bohaterki" artykułu - kara ciężkich robót (25 lat) byłaby adekwatna do popełnionych czynów-w końcu okradła niemało ludzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!