To wszystko wina s12. Żadna nowoczesna czy nie wiem jaka droga nie uratuje pirata drogowego.
Po co są robione te rowy.jak się złapie gumę to dachowanie pewne
S12 natychmiast!!! Ilu z nas jeszcze musi zginąć, aby móc bezpiecznie pracować czy odwiedzić własnych bliskich?! Ci którzy obiecali nam tą drogę, a potem wycofali się - macie krew na rękach.
Powinno być tak, że każdy kto zrobi prawo jazdy kat B i ma wiek poniżej 30 lat nie powinien sam prowadzić pojazdu o mocy większej niż 50KM. Kiedyś jak zdałem prawo jazdy i jeździłem Fiatem 126p nie było szans na rozwijanie dużych prędkości i wchodzenia w zakręt z zbyt dużą prędkością bo zwyczajnie samochód na to nie pozwalał. Dlatego pewnie tak wiele osób chodzi po tej ziemi, więc jak widać metoda jest słuszna. Obecnie zrobi prawo jazdy w kilkanaście godzin kupi lub dostanie 200KM i już jest mistrzem kierownicy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!