Zalegalizować wszystko. Ja chcę żeby obsługiwała mnie pijana ekspedientka i nabuchany urzędnik, kontrolował naćpany policjant, a w wieku 40 lat wszyscy będziemy na rentach, bo zdrowie się posypie. Powtarzam zalegalizować !!!!!!! (a policje rozwiązać)
Kolejny sukces krawężników,tylko współczuć tym gościa,zamiast zadowolić żonę wolą macać innego gościa po kieszeni.
To się działo we wtorek czy w środę.?? Bo w wtorek bynajmniej w moim kalendarzu to 19.05. a środa to 20.05. Bo z notatki wynika coś innego .............:)
Jestem absloutna przeciwniczka narkotykow jakichkolwiek,ale tym razem sie usmialam z polskiego wymiaru sprawiedliwosci!Normalnie tylko byc dumnym,ze mamy Polske jaka mamy.Za gwalt lub zabojstwo wyrok w zawieszeniu a za torebke trawy (za podejrzenie o posiadanie ) 3 lata.Kurde wszyscy zabujcy i terrorysci powinni zjechac do Polski.Az strach sie bac...!
lepiej rozjechac samochodem po pijaku 30 osob, oszukac piramida finansowa tysiace ludzi na miliony$$$,
zgwalcic, podpalic, zdefraudowac publiczne pieniadze byleby nie miec przy sobie trawki
ordery Orła Białego dla panow w mundorach za rozbicie kartelu narkotykowego!!!
Słusznie prawicie, policja i wymiar sprawiedliwości są ślepi na prawdziwe zbrodnie, wolą łapać młodzież z zielem w kieszeni. Tak łatwiej. No i statystyki są odpowiednie, premia, awans, "świnty" spokój. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!