Słusznie prawicie, policja i wymiar sprawiedliwości są ślepi na prawdziwe zbrodnie, wolą łapać młodzież z zielem w kieszeni. Tak łatwiej. No i statystyki są odpowiednie, premia, awans, "świnty" spokój. ;)
lepiej rozjechac samochodem po pijaku 30 osob, oszukac piramida finansowa tysiace ludzi na miliony$$$,
zgwalcic, podpalic, zdefraudowac publiczne pieniadze byleby nie miec przy sobie trawki
ordery Orła Białego dla panow w mundorach za rozbicie kartelu narkotykowego!!!
Jestem absloutna przeciwniczka narkotykow jakichkolwiek,ale tym razem sie usmialam z polskiego wymiaru sprawiedliwosci!Normalnie tylko byc dumnym,ze mamy Polske jaka mamy.Za gwalt lub zabojstwo wyrok w zawieszeniu a za torebke trawy (za podejrzenie o posiadanie ) 3 lata.Kurde wszyscy zabujcy i terrorysci powinni zjechac do Polski.Az strach sie bac...!
To się działo we wtorek czy w środę.?? Bo w wtorek bynajmniej w moim kalendarzu to 19.05. a środa to 20.05. Bo z notatki wynika coś innego .............:)
Kolejny sukces krawężników,tylko współczuć tym gościa,zamiast zadowolić żonę wolą macać innego gościa po kieszeni.
Zalegalizować wszystko. Ja chcę żeby obsługiwała mnie pijana ekspedientka i nabuchany urzędnik, kontrolował naćpany policjant, a w wieku 40 lat wszyscy będziemy na rentach, bo zdrowie się posypie. Powtarzam zalegalizować !!!!!!! (a policje rozwiązać)
3 lata to maksymalny wymiar za posiadanie, ktore jest naszym prawem zabronione. Zapewne zapadnie wyrok skazujacy, nizszy od maksymalnego i w zawieszeniu. Decyduje sad na podstawie wszystkich okolicznosci sprawyoraz wlasciwosci oskarzonego. Tak stanowi prawo. Jesli sie zmieni i posiadanie bedzie legalne, problemu prawnego nie bedzie. Pojawia sie inne i nie zycze nikomu w domu "najaranego" dziecka badz kierowcy szalejacego po ulicach i chodnikach...
I co z tego, ze bylo to we wtorek czy w srode. Dla istoty sprawy tresc artykulu nie ma znaczenia. Znaczenie ma to, ze ktos w tym miescie zgarnia z ulicy prochy.
Sukcesem byloby zlikwidowanie zrodla. Szkoda, ze czesc spoleczenstwa nie rozumie problemu. Do czasu, w ktorym dotyka ich bezposrednio...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!