metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)22.05.2015 11:08

Słusznie prawicie, policja i wymiar sprawiedliwości są ślepi na prawdziwe zbrodnie, wolą łapać młodzież z zielem w kieszeni. Tak łatwiej. No i statystyki są odpowiednie, premia, awans, "świnty" spokój. ;)

54

rzecznikprafdziecka ~rzecznikprafdziecka (Gość)22.05.2015 11:08

25 lat albo kara śmierci dla tego wandala!!

31

zal zal zal ~zal zal zal (Gość)22.05.2015 13:12

lepiej rozjechac samochodem po pijaku 30 osob, oszukac piramida finansowa tysiace ludzi na miliony$$$,
zgwalcic, podpalic, zdefraudowac publiczne pieniadze byleby nie miec przy sobie trawki
ordery Orła Białego dla panow w mundorach za rozbicie kartelu narkotykowego!!!

32

nilya nilyaranga22.05.2015 05:26

Jestem absloutna przeciwniczka narkotykow jakichkolwiek,ale tym razem sie usmialam z polskiego wymiaru sprawiedliwosci!Normalnie tylko byc dumnym,ze mamy Polske jaka mamy.Za gwalt lub zabojstwo wyrok w zawieszeniu a za torebke trawy (za podejrzenie o posiadanie ) 3 lata.Kurde wszyscy zabujcy i terrorysci powinni zjechac do Polski.Az strach sie bac...!

172

Goja ~Goja (Gość)22.05.2015 13:12

To się działo we wtorek czy w środę.?? Bo w wtorek bynajmniej w moim kalendarzu to 19.05. a środa to 20.05. Bo z notatki wynika coś innego .............:)

20

komenda wojewódzka ~komenda wojewódzka (Gość)22.05.2015 17:11

Kolejny sukces krawężników,tylko współczuć tym gościa,zamiast zadowolić żonę wolą macać innego gościa po kieszeni.

01

leżak ~leżak (Gość)22.05.2015 18:32

Zalegalizować wszystko. Ja chcę żeby obsługiwała mnie pijana ekspedientka i nabuchany urzędnik, kontrolował naćpany policjant, a w wieku 40 lat wszyscy będziemy na rentach, bo zdrowie się posypie. Powtarzam zalegalizować !!!!!!! (a policje rozwiązać)

20

wrrr ~wrrr (Gość)22.05.2015 19:35

3 lata to maksymalny wymiar za posiadanie, ktore jest naszym prawem zabronione. Zapewne zapadnie wyrok skazujacy, nizszy od maksymalnego i w zawieszeniu. Decyduje sad na podstawie wszystkich okolicznosci sprawyoraz wlasciwosci oskarzonego. Tak stanowi prawo. Jesli sie zmieni i posiadanie bedzie legalne, problemu prawnego nie bedzie. Pojawia sie inne i nie zycze nikomu w domu "najaranego" dziecka badz kierowcy szalejacego po ulicach i chodnikach...

10

turysta ~turysta (Gość)22.05.2015 19:39

I co z tego, ze bylo to we wtorek czy w srode. Dla istoty sprawy tresc artykulu nie ma znaczenia. Znaczenie ma to, ze ktos w tym miescie zgarnia z ulicy prochy.

20

wrrr ~wrrr (Gość)22.05.2015 20:27

Sukcesem byloby zlikwidowanie zrodla. Szkoda, ze czesc spoleczenstwa nie rozumie problemu. Do czasu, w ktorym dotyka ich bezposrednio...

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat