metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Julia ~Julia (Gość)02.02.2013 17:58

Porządny obywatel nie uprowadza dziecka rodzicom. Porządny obywatel wie, że są inne sposoby - chociażby poinformowanie właściwych służb, że dziecku dzieje się krzywda.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)02.02.2013 17:37

Poparłem nie wiedząc że sam ma Patologię w domu.
Raczej myślałem że to porządny obywatel który zrobił jak zrobił dla DOBRA DZIECKA

00

zzz ~zzz (Gość)02.02.2013 15:35

tak dziala polskie prawo wlasnie. dozór policyjny. smiech na sali.ale jak sie posmiejesz z prezydenta to cie abw jak terroryste z lozka nad ranem wyciagnie.

00

taka prawda ~taka prawda (Gość)02.02.2013 15:44

On niech się najpierw zajmie swoją trójką dzieci, bo u niego jest nie lepiej.Dzieci zaniedbane w domu syf smród i jedna wielka Patologia.Jego matce już pozabierali dzieci teraz się powinni wziąć za niego. Razem chlali wóde i pewnikiem się pokłócili i dlatego to porwanie z zemsty pewnikiem.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.02.2013 16:33

"miki" napisał(a):
21 lat i troje dzieci?Nie wie do czego gumy służą?

Może ten stary kawał to prawdziwa historia?

Cytuję:
Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie... Spojrzała się na mnie przerażona: "jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?" Odpowiedziałem tylko "no pewnie" i podniosłem kciuk, by jej pokazać.

Komentarz był edytowany przez autora: 02.02.2013 16:41

00

siwy ~siwy (Gość)02.02.2013 11:20

"MARTA" napisał(a):

jak Rafał go dorwie ,to sam się schowa w oknie życia

00

ech ~ech (Gość)02.02.2013 11:51

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):

Patologia uprowadza dziecko patologii. 21 lat i 3 dzieci-dobre no nie.Sam nie dba o swoje,a martwi się cudzymi.Razem wódę chlali,a potem im dzieciaka porywa.-komedia

00

miki ~miki (Gość)02.02.2013 12:36

21 lat i troje dzieci?Nie wie do czego gumy służą?

00

MARTA ~MARTA (Gość)02.02.2013 10:35

Paweł porywaczu powinieneś swoje troje dzieci zawieźć do okna życia,bo żyją w gorszej patologii jak dzieci OLKI. MOPR powinien odebrać Ci twoje dzieci dla ich dobra.Jakim prawem ty gnojku decydujesz o losie czyich dzieci .Zajmij się swoimi menelu jeden.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat