czy dobrze kojarzę ,pompa ciepła zamienia w stosunku 1/3 prąd na ciepło ? jeżeli tak to ma pozory opłacalnosci przy instalacji fotowoltaicznej 9kw ,tylko od nowego roku zmiana prawa i płacisz drogo ,oddajesz tanio ,dlatego lepiej zacząć liczyc
Nie polecam bo po 22 zadzwońie na policje za hałas tak prawda bo nie raz to słyszałem
Ja miałem i się pozbyłem hałas taki że głowa mała i jest to nie efektywne
Mam pompę i jestem bardzo zadowolony. Jakby jeszcze sąsiedzi tak nie smrodzili...
Głupoty pseudo ekologicznej ciąg dalszy. Na co komu taki bubel ani to chaty nie ogrzeje druga sprawa co to ma wspólnego z ekologia skoro zasilane musi być prądem bo inaczej nie będzie działać a zużycie energii elektrycznej uderzy mocno po kieszeni każdego kto na ten wynalazek się skusi.
To ka samo jak media kłamią ,ze z wiatraków mamy darmowy prąd to kłamstwo i największe oszustwo bo w życiu nie ma nic za darmo.
Wiatrak by mógł działać musi być zasilany 24 godz. na dobę prądem a wiec obciąża sieć państwową do tego jest to niechciany widok takiego złomu i do tego bezpowrotnie niszczy ziemie uprawną tonami betonu i stali.
Na dzisiaj na ladzie jest ponad 3700 wiatraków zajmują one 2 % powierzchni kraju ta ziemia już jest nie do użytku wiec nie tedy droga. No i taki wiatrak niestety nie pracuje 24 godziny jak turbina w elektrowni a jak brak wiatru to prądu nie ma nie nie będzie . Ta ekologia prowadzi do tego ,ze wkrótce padnie cała państwowa sieć i będzie jak przed wojna lampa naftowa.
Wiatraki to drogi prąd i każdy z nas do tego złodziejskiego programu dołoży z własnej kieszeni
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!