A może ta kobieta miała choroby współistniejące? Tylko ze teraz żeby dostać się do lekarza to graniczy z cudem. Jak lekarz bez osłuchania, tylko z wywiadu może postawić diagnozę i wypisać leki. Zobaczycie co się będzie dziać od września jak dzieci pójdą do przedszkoli i do szkoły i zaczną się zachorowania i co wtedy zrobicie jak pani doktor karze Wam zrobić zdjęcie gardła dziecka i jej przesłać i na tej podstawie postawi diagnozę. Ja miałam taki przypadek. I myślicie ze to normalne jest.
Testy mają po byku na grupie 91 osób jednego dnia byli wszyscy chorzy a drugiego wynik na tej samej grupie był ujemny to o czym to świadczy o nieudolności służby zdrowia a być może jest tak ,że są dwa rodzaje testów w zależnosci od zapotrzebowania na chorych by dalej terroryzować społeczeństwo
No a Pinokio mówił przeca, że wirus ustępuje i nie ma się czego bać. I że trza na wybory iść. No to jak to jest. Przeca Pinokio zawsze prawdę gada. Jakże by inaczy.
Teraz dopiero widać ze ta cała pandemia to PIS na wodę - fotomontaż ....
PiS. ktoś jeszcze w to wierzy , prócz wyborców jaśnie wielmożnego Pana Prezydenta ????
W 2018 roku na Zapalenie płuc wywołane nieokreślonym drobnoustrojem w Polsce umarło niemal 13000 osób. Na grypę w tym samym roku umarło niemal 7000 osób. Czyli łącznie na grypę w 2018 roku umarło niemal 20000 osób.
Dzięki idiotycznemu nakazowo noszenia maseczek, które wyśmiewał min. Szumowski a następnie wyczuł szanse aby na tym nieźle zarobić , możemy przynajmniej zobaczyć w jakim społeczeństwie żyjemy.
A zapomniałem, w związku z wyborami PIS-demia ustała.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!