typowy schemat selekcji naturalnej , gimbaza ze świeżo zdanym prawem jazdy, nieodpowiedzialność ....tylko rodziców szkoda!
Ani warunki na drodze ani stan dróg nie są w takich sprawach winne. Winny jest tylko człowiek. Bo to od kierowcy zależy z jaką prędkością się porusza i jakie ma doświadczenie. A 18 latek... wiek do doświadczenia za kółkiem mówi sam za siebie. Ja mam tyle lat prawko co on życia i mimo że robię po 40 tys km rocznie ciągle uważam że nie umiem jeździć. Ciekawe czy właśnie dlatego nigdy nie miałem wypadku z własnej winy? Nie mi oceniać...
Gienek, chyba się pomyliłeś, a może jest winny ten od drzew, bo wszak on je tam posadził, a może jednak szewc, bo za ciężkie buty i pedał gazu poleciał za głęboko.
To smutne i głupie co piszecie- kierowcy i pasażerowie przeważnie giną przez brawurę i niedostosowanie prędkości do warunków na drodze. Dlaczego ginie tyle młodych ludzi-przecież nie przez dziury- brawura i pod działaniem. Szkoda młodego człowieka, dopiero rozpoczynał dorosłe życie,wszystkich mi ich szkoda, ale tak jest jak ułańska fantazja króluje nad umiejętnościami i rozsądkiem. !!
Kondolencje dla rodziców i całej rodziny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!