A zwyrodnialce dostaną za to 8 lat, wyjdą po 4 w tym zaliczą im do tego okresu areszt. Śmiech na sali...
Dramat człowieka, jak można zginąć w ten sposób w 21 wieku, oby nigdy nikomu nie przytrafiła się taka tragedia. Wyrazy Współczucia dla rodziny.
Dość pobłażania nieletnim mordercom. Takich spraw jest wiele, czują się bezkarni bo wiedzą że jedyne co im grozi to poprawczak, z którego szybko wyjdą. Zmiana przepisów prawnych na cito.
Ja pier... Co za ułomy genetyczne... Brak słów. Jedynie dożywocie dla skur...
Społeczeństwo nie może być narażone na tych nastoletnich bandytów...
Kara śmierci powinna być wykonywana bez względu na poprawność polityczną czy też wiek oskarżonego...
Szubienica!
pobłażliwość dla mazania po ścianach- bo nuda, bo już było pomazane,
wybijania szyb, rozwalania wiat przystankowych -bo nie moja,
przyzwolenie na wsiadanie po pijaku za kierownicę- bo zrobi awanturę jak sam nie pojedzie.
ktoś kogoś okradł, a co tam po co trzymała pieniądze w domu, kupa śmiechu.
Tak się kończy chamstwo i ubliżanie innym. Zawsze zaczyna się od drobnych kroków.
Zawsze będzie ktoś słabszy kto stanie się ofiarą.
jak dla mnie tu powinna być czapa...
Nie wyobrażam sobie tego co czuje rodzina tego zabitego młodego chłopaka. Wyrazy współczucia dla rodziny.
Co do tych dzieci, którzy zabili to powinna być kara śmierci. Śmierć za śmierć. Pewnie rodzice tych dzieciaków cierpieliby, ale jak wychowali podpalaczy to trudno. Jak takim dzieciakom przyszło do głowy podpalenie człowieka w biały dzień? Skąd mieli takie wzorce? Te dzieci muszą mieć bardzo psychikę zrytą. Trzeba bronić społeczeństwo przed takimi ludźmi. Im ich jest mniej tych bezpieczniej na ulicach.
Trzeba zmienić prawo bo nie może być tak że dzieci za zabójstwo z premedytacją pójdą tylko do poprawczaka, wyjdą i dalej będą zabijać. Od razu trzeba ostro reagować na takie morderstwo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!