a jeszcze dodam do poprzedniego komentarza, dla przykładu, że na ul. Pawłowskiej mieszkańcy wypychali karetkę z błota. Tam trzeba zrobić drogę. To wielki egoizm, żądać lepszej drogi, od tej którą się ma, podczas gdy inni się topią w błocie, ie mając nawet chodnika. Trochę przyzwoitości!!!!!!
faktycznie droga jest fatalna, można koła sobie pourywać, czasami tam odwożę znajomego
a jeszcze dodam do poprzedniego komentarza, dla przykładu, że na ul. Pawłowskiej mieszkańcy wypychali karetkę z błota. Tam trzeba zrobić drogę. To wielki egoizm, żądać lepszej drogi, od tej którą się ma, podczas gdy inni się topią w błocie, ie mając nawet chodnika. Trochę przyzwoitości!!!!!!
najprościej komentować i nic nie robić, jak zawsze licząc na to, że preferowani są ci, którzy czekają na gotowe. Wiadomo, że wiele dróg w naszym mieście jest w złym stanie, ciekawe jakie są kryteria wyboru dróg do remontu?
Jechałem Kasztelańską i pomyślałem,że gdyby zrobili sami tyle co ci z Jarzębinowej, to przejazd byłby bezpieczny
No więc nogi za pas i chodzić po urzędach jak pani Agnieszka. trwało to 3 lata,ale coś sie dzieje. Sama kobita chodziła wyrzucali drzwiami to oknem wychodziła. wierzcie wiem co piszę.
Jest to jedna z niewielu ulic, która jest systematycznie odśnieżana przez mieszkańców zimą, a w okresie świątecznym większość posesji jest oświetlona lampkami. Niestety rozsypujący się beton i wystające pręty psują efekt i starania mieszkańców Jarzębinowej.
są gorsze drogi w mieście. Tą można chociaż przejechać i nie zakopać się.
A idąc tą drogą według której 20 rodzin, ma mieć drogę, a 6 rodzin, to już nie, to powiem, że lepiej zrobić ul. Dmowskiego przy Armii Krajowej. Z tego skrzyżowania korzysta 200 rodzin z miasta i kolejne 500 z powiatu. Dębowa i Jarzębinowa może poczekać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!