To może zrobić podatek 21% i wtedy miasto oraz samorządy będzie stać na wszystko? Redakcjo każda ręka wyciągnięta po procenty z mojej pensji jest dla mnie zlodziejska, dlatego jeszcze dużo przed nami.
Przecież miasto to firma o nieograniczonym potencjale, mająca swoje spółki, więc przedsiębiorczy gospodarz, wzorem dobrego proboszcza potrafi sobie wszystko zorganizować.
Niech miasto przedstawi raport z ostatnich 5 lat, zobaczymy ile oni stracili nie swoich pieniędzy na nieudane lub źle obliczone inwestycje.
Paranoja jak zwiekszali z 22% na 23% VAT to źle, teraz z 18% na 17% dochodowy obniżyli też źle. Redakcja niech pamięta, że to są moje pieniądze nie miasta.
Może niexxx trzeba było tak bardzo zadłużać miasta. Obsługa kredytu też kosztuje ale o tym się nie mówi
Najlepiej zwalić winę na podatki, ustawy, "dobrą zmianę". Dobry plan, pomysł na miasto, myślenie na przyszłość, inwestycje ... jakoś tego w Piotrkowie nie widać. Tylko podatki, podatki.... wyższe podatki...
Wydatki rosną, a dochodu maleją - powiedział skarbnik miasta, które postawiło niedochodową mediatekę. Szukajcie inwestorów, wspierajcie prywatne firmy, dążcie do obniżki podatków by mogli się rozwijać, a nie bombelki, nowe podatki!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!