kolejna akcja to rowerzyści na przejściach dla pieszych - plaga i szrańcza
chyba juz na fotoradar nikt się nie łapie to wzieli sie na inny sposób!!!
a kolejna akcja to przeciwdziałanie jednostkom, które opuściły swoje miejsce zamieszkania w celu przemieszczania się w fizycznej przestrzeni publicznej... nie dajmy się zwariować, są przypadki kiedy mandat faktycznie się należy, ale są też takie, kiedy jest on rzeczywiście działaniem nieadekwatnym... rozwaga
smutne to co się dzieje, nie tylko w Piotrkowie, ale w całym kraju. przykro mi to też mówić, ale ciesze się że wyjechałem za granicę.
Pewnie normy na kierowcach nie wyrabiaja i premii nie bedzie stąd ta akcja
(oraz korzystanie z kasków ochronnych) Co mi da kask , jak wjedzie we mnie pijany idiota.Jak sam się nie uchronię to nawet kask mi nie pomoże.
Bardzo dobrze, że w końcu posypały się mandaty... W sumie to policja i straż miejska ZAWSZE gdy patroluje miasto powinna karać pieszych za przechodzenie przez jezdnię w miejscach niedozwolonych i chodzenie po ścieżkach rowerowych oraz rowerzystów za jazdę po ulicy bądź chodniku gdy jest ścieżka rowerowa przy danej drodze.
Chyba ludzie nie wiecie co piszecie . Chodzicie za przeproszeniem jak święte krowy w indiach , gdzie wam się podoba . Potem mówicie że tragedia bo kogoś na drodze zabiło . Wymagamy od kierowców żeby stosowali sld do przepisów ... ( oczywiście kierowcy też nie są bez winy ) a piesi nie muszą zachować szczególnej ostrożności bo po co niech kierowca uważa . A mandaty powinny być dla wszystkich bez wyjątków za bezmyślność .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!