dziękuje za opieke i naukę oraz leczenie mojego syna mateusza sz
wizualnie ładnie to wszystko wygląda ale w rzeczywistości jest troszkę inaczej... rehabilitacja ma wiele do życzenia, nie jest na poziomie ośrodka.
prawda !!!! nawet bardziej niz tylko 'troszke' !!!!
I my również dziękujemy za rehabilitacje. Filipek pozdrawia Panią Martę :-)
Jestesmy pełni podziwu dla pracowników ośrodka
Panie Olafie jak sie z dzieckiem nie uczeszcza systematycznie na zajecia i nie cwiczy z nim w domu to nie ma co liczyc na cud. Ja jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji w Szansie!!! Stosuje sie do zalecen i jest duzy efekt:-)
Rehabilitacja jest na wysokim poziomie. Pracownicy kompetentni, weseli i z fajnym podejsciem do pacjenta. Jestem bardzo zadowolony z zajec i fizjoterapii:-)fizjoterapii
Bardzo dobrze że w Piotrkowie jest takie miejsce jak Szansa. Dziękujemy razem z córką. Pozdrawiamy Panią Bogusię :)
Moj syn jest pod opieką poradni autystycznej. Jestem bardzo zadowolona z pracy terapeutów, którzy również są dla mnie wsparciem. Dziękuję za wszystko:) Ps Panie Olafie uczęszczanie na zajęcia to nie wszystko trzeba również dużo pracy w domu Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o rehabilitantów to pełna profeska i świetne podjęcie do dzieci!!!! Dziękuję za pomoc!!!
Pozdrowienia dla całej rehabilitacji a w szczególności dla Maćka za 13 lat zmagań.Tak trzymać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!