metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Setka i serwetka ~Setka i serwetka (Gość)18.08.2018 13:56

Witek ,już teraz rozumiem dlaczego Twoje komentarze nie raz nie da się czytać. Bo Ty po lufie zawsze jesteś.

72

gość ~gość (Gość)18.08.2018 14:16

Śmiem twierdzić że ją po czterech piwach mam wyższy poziom koncentracji niż jakiś 85-letni demon dziś w Tico.

39

mim ~mim (Gość)19.08.2018 11:16

Jak zostali ukarani w/g prawa i dla przykładu dla innych, poproszę o informację, bo pisanie o patologi powszednieje i nikt już tego nie zauważa.

20

Konkretny ~Konkretny (Gość)19.08.2018 20:30

O! Widzę, że kilku jest przeciw czy to znaczy , że jeżdżą po kielichu?

20

gość ~gość (Gość)19.08.2018 22:25

Witek w porzo gość prawdę pisze.

00

Konkretny ~Konkretny (Gość)18.08.2018 20:11

Po co eufemizm ? -'na podwójnym gazie' . Czegoś się wstydzicie ? ZABÓJCY ZA KIEROWNICĄ .Tak trzeba pisać!!!

45

Witek ~Witek (Gość)18.08.2018 12:33

Jak widać policjanci z Bełchatowa na trzeźwo potrafią się tylko chować na wjazdach prywatnych posesji za krzakami lub banerami reklamowymi często ich widuję ukrytych a tego robić im nie wolno muszą być widoczni.
Nie jestem za jazda po alkoholu ale czy można być pijanym po piwie w to wątpię i dlaczego się wmawia ludziom ,że po kieliszku to człowiek źle widzi kiepski ma refleks a to wszystko guzik prawda . Wiadomo jak ktoś nawalony po dwóch połówkach na głowę to może mieć problem wtedy. W wielu zawodach jest tak ,że nim podejmie się prace trzeba walnąć kielicha dla własnego bezpieczeństwa by nie być sztywnym . Jako młody chłopak 17 lat dorabiałem jako pomocnik kierowcy gość był na poziomie ale jak nie wypił pięćdziesiątki przez Łódź nie przejechał ciężarówka z przyczepą. Prawie 40 lat pracy za kółkiem miał i żadnego wypadku i często go w tym mieście wyręczałem siadając za kółko to on mnie nauczył tego zawodu .

99

gość ~gość (Gość)20.08.2018 10:28

Niech policja zacznie jeździć po wsiach, to się przekona ilu tam jeździ po alkoholu, a i bez prawa jazdy. Wiedzą o tym i nic z tym nie robią! Zapraszam na Szydłów i okolice.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat