Co za ludzie... W tym wieku to ja się uczyłem i dorabiałem sobie w weekendy jako "kelner" by odciążyć rodziców. Kradzież.... Łatwy zysk ale jakoi wstyd w razie wpadki...
W końcu ciekaw na jak długo bo jak byl zlapany to po godzinie juz biegal po mieście
Może by podziałały metody z poprzedniej epoki?... Na komendę, na dołek, i... łubudu! Jakby poczuł gumę na plecach, to może by zmądrzał!
Ten chlopak to wstydu od urodzenia nie ma wiecznie gdzies cos kradnie nawet z uzywkami go zlapali i jego mamusie i co znowu numer wykrecil,a my bedziemy go utrzymywac o ile go zaraz nie wypuszcza
Patryk? hmmm niektórzy mają to w genach ,zero przykładu od rodziny a wręcz przeciwnie..... i kończą jak kończą,taka ich karma :> nic nie wyniósł z domu .....znaczy wyniósł i to nie jeden raz ale nie ze swojego hahahahah co za patologia od pokoleń....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!