Po raz kolejny apel: piesi i rowerzyści NOŚCIE ODBLASKI! Jak ktoś ma gustowny szaro-bury płaszczyk, to niech chociaż jakieś jaskrawe dodatki dobierze, albo w ręku niesie jasną kolorową reklamówkę.
Dajcie spokój... Ja to widziałem... nikomu nie życzę takiego widoku. najlepszym komentarzem w tym momencie to cisza
Kiedyś stał tam fotoradar,ale widocznie komuś przeszkadzał,druga sprawa,to przejście jest bardzo niebezpieczne,to zaraz za światłami i centralnie przy bazarach,sam jadąc tamtędy zwalniam maksymalnie.
Dziewczyny szkoda,całe życie było przed nią.
Widok straszny.Ten worek czarny...Mi by chyba serce pekło.Jeszcze gdy usłyszałem na cb że to 16 latka:(.Uświadamiajcie swoje pociechy na obserwację drogi bo teraz w modzie beztroska i mp3 w uszach.Kierowca to chyba się nie wykreci.Ciupa jak nic.
Przejeżdżałem tam o 7:50. Ciało leżało w worku na jezdni...strasznie to wyglądało. Na miejscu była straż, która zablokowała dwa pasy w kierunku Łodzi, oraz samochód Policyjny Afla Romeo. Jest tam przejście dla pieszych, ale ciało leżało daleko za tym przejściem. Auto które Ją uderzyło, rzeczywiście wyglądało jakby zderzyło się z drzewem - przód od strony kierowcy wgnieciony łącznie z słupkiem A, szybą, aż po dach...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!