Wypadek miał miejsce o 6:30. I co więcej skoro ruch odbywał się jednym pasem to nie mógł być zablokowany całkowicie. Kto podaje te informacje...
a gdzie jest napisane, że ruch jest całkowicie zablokowany? Jesteś tępy czy jak?
Jestem w szoku. Wszyscy się na wzajem wyzywają w obliczu tragedii gdzie rodzice stracili dziecko. I interesują się bzdurami. A dla mnie jako świadka zdarzenia było to, że walkę o życie kobiety podjęło dwóch i TYLKO dwóch młodych mężczyzn. To oni /jak się potem okazało byli ratownikami medycznymi/ aż do przyjazdu karetki podjęli heroiczną walkę o życie tej dziewczyny. Nikt oprócz nich się nie zatrzymał i nie pomógł. Nie dość że reanimowali ją sami, to potem jeszcze robili to wspólnie z zespołem karetki. To są bohaterowie. Bo mimo, że nie udało się tej kobiety uratować to robili wszystko co było w ich mocy by tak się stało. To im należą się podziękowania. I ja to robię. Podziękowania dla nieznajomych bohaterów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!