metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kiero ~kiero (Gość)22.09.2015 21:16

Mnie przeraża glupota niektórych pieszych.Jak jedno auto sie zatrzyma to wchodzi i kompletnie juz nie patrzy na inne auta.Mp3 w uszach glowa już w markecie. .

156

gość ~gość (Gość)23.09.2015 08:39

Pilnie proszę o kontakt rodzinę potrąconej dziewczyny: kowalskamarta01@wp.pl

36

sportowiec ~sportowiec (Gość)22.09.2015 22:59

siedzicie na tym epiotrkow a gunwo wiecie bo jechał wolno tylko laska nieroztargniona i leciala bo widzialem to jak jechalem na rowerze wiec bujajcie sie od mlodego

48

Anitka ~Anitka (Gość)22.09.2015 21:17

A ja tak coś o Panu stopku koło szkoły nr 14. Jeżdżę tamtędy często i szlag mnie trafia jak ten facet wyłazi prosto pod koła nadjeżdżającego pojazdu po to aby go zatrzymać!!! Czy ten pan zdaje sobie sprawę że auto w miejscu się nie zatrzyma. Trochę rozwagi, bo ktoś pana tam rozjedzie i mam nadzieję, że to nie będę ja.

103

kolec ~kolec (Gość)23.09.2015 17:39

Czytam tu madrali ze pieszy ma pierszenstwo ale kiedy ma pierszenstwo? Od samego rana jak wyszedl z domu? nie wiecie pewnie znawcy ze ma pierszenstwo pieszy bedacy juz na przejsciu a nie pieszy zblizajacy sie do niego. Mowi wam cis slowo nagle wtargniecie?Tak wiec jesli dziewcze bylo juz na przejsciu przechodzac z lewej to gosciu ma kredki - utrata uprawnien to jego najmniejszy problem. Ale jesli weszla z prawej to wtargnela wprost pod pojazd i to ona ponosi wine. A to dlatego ze pieszy ma obowiazek sie zatrzymac i rozejrzec przed wejsciem na pasy a kierujacy ma obowiazek zachowac szczegolna ostroznosc zbkizajac sie do przejscia. Wszystko rozstrzygnie policja.

32

nika44 nika44ranga23.09.2015 11:03

To jest dla mnie nie do pomyślenia. Od kilku lat mieszkam za granicą, ale bywam w tym nieszczęsnym Piotrkowie kilka razy w roku. Miałam nieprzyjemność przekonać sie niejednokrotnie o braku kultury kierowców. Oczywiście, że piszy ma pierwszeństwo! Tylko, że żaden jeżdżacy autem tego nie respektuje i myśli, że jak ma samochód, to jest silniejszy i wazniejszy. Wstyd! Tu gdzie mieszkam, kierowcy zatrzymują się już przed przejściem dla pieszych, choć pieszy ma do przejścia dla pieszych jeszcze 3 metry. Aż miło się patrzy na tą kulturę jazdy. A podyktowane jest to restrykcyjnym prawem, które za potrącenie pieszego bądź rowerzysty na pasach każdorazowo zabiera prawo jazdy.Ten przepis bardzo szybko nauczył kierowców kultury. A i wysokość mandatu też daje do myślenia. W Piotrkowie i ogólnie w Polsce można zaobserwować jedynie chamstwo na drodze. Cieszę się, ze nie muszę na to na codzień patrzeć.

71

bzik ~bzik (Gość)23.09.2015 22:43

nika44 - to na jakiego grzyba tu przyjeżdżasz?!

22

nika44 nika44ranga24.09.2015 09:09

Popatrzeć jak nieodpowiedzialni idioci zachowują się na drogach. A czyżby Pan "bzik" do nich należał, że tak się sadzi? Nie wstyd Ci człowieku za Twoich ziomali?

20

hm ~hm (Gość)22.09.2015 10:07

Pewnie EPIkurejczyk

1019

bzik ~bzik (Gość)25.09.2015 19:01

bzik ma WU.... Warszawa Ochota

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat