Wez czlowieku idz stad co ty piszesz wgl??? 15 lat ma. A ty piszesz takie bzdury!!!! Ogarnij sie i mysl o swoich dzieciac a nie rxucasz falszywe oskarzenia!!!
Szczerze wątpię żeby tam coś kradli, po prostu się bawili czy cokolwiek. Wiem, że miejscówka może kiepska ale sam nie raz w dziwnych miejscach przebywałem za młodu.
Spadł to spadł po co drążyć temat?
Sam wszedł, sam spadł, sam dostał nauczkę i myślę, że drugi raz nie wejdzie.
co do komentarza pani eeemmm!!!!!! łatwo jest pisać wypowiadać oceniać określać PATOLOGIA!!!!! pewnie mama tego chłopca nie jest zadowolona z tej tragicznej sytuacji ,i na pewno nie kazała mu tam wejść.Dzieci mają różne pomysły,które w wielu przypadkach tak się kończą .Ale w tej chwili jest naj ważniejsze by chłopak szczęśliwie wyszedł z tego cało!A na pewno wyciągnie z tego wnioski sam !!!!!!i przemyśli co zrobił .trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia .
Powiem tyle brak slow co do niektorych kom.dorosli ludzie a zachowuja sie wlasnie jak te 15 latki,zaprzestancie gadac naa ta rodzine bo anonimowo fajnie sie pisze ale prawde mowiac nikt by im prosto w oczy nic nie powiedzial.kazdy mial te 15 lat okres buntu i niech sobie przypomni czy byl tak naprawde wzorowym dzieckiem my dorosli nie widzimy tego jacy bylismy jako nastolatki.a jesli w tej rodzinie zle jest czy cos to sie nie wyzywa tylko albo zglasza do jakiejs instytucji i juz tam im pomoga, nieraz jest tak ze to wina rodzicow ze dzieci sie buntuja i robia glupoty a nie raz jest tak ze to rodzic nie moze sobie poradzic z dzieckiem bo kazde dziecko jest inne... wiec nie ma co pisac wyzwiska bo tak robia ludzie falszywi za plecami wyzwiska a na klatce schodowej witam sasiada:)ja na tyle.
Ale wy wszyscy jestescie madrzy.a gosc fff dobrze powiedzial. U nas w rodzinie nie jest zle.jak u kazdego sa zloty i upadki ale zadnej patologi nie ma i nie bylo!!! Pomyslcie pierw co piszecie.
Wezcie ludzie skonczcie komentowac ta sprawe i zaimijcie sie swoim zyciem,a chlopakowi zycze powrotu do zdrowia i wytrwalosci jego rodzinie bo napewno jest im ciezko. Bo ja osobiscie jako matka nie chcialabym byc w takiej sytuacji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!