Tabela wymaga aktualizacji w Piotrkowie jest 4 z potwierdzonym tak podał sanepid
Więcej testów , u nas się robi tyle co w pieciomilionowej Nowej Zelandii
Widać nie wszystkim podoba się prawda, gość jest chory w jednej z większych firm a sprawę zamiata się pod dywan
... Dzisiaj potwierdzono że jest chory jest już w Łodzi jego stan nie jest za ciekawy...
Czy osoby które miały styczność z tym zakażonym człowiekiem zostały objęte kwarantanną czy dalej chodzą do pracy i zarażają kolejne osoby?
Magazynier w firmie e(firma trzyliterowa) jest zakażony wirusem. Firma nic z tym nie robi każą tylko dalej maseczki nosić, produkcja non stop idzie, czemu nikt nie informuje tam pracuje około 200 osób. Ludzie powinni wiedzieć.
Prawdy nigdy się nie dowiemy co tak naprawdę się dzieje, tylko nasze domysły. Pewnie, że jest utajnione, żeby firmy nie splajtowały. Nie wiemy ile tak naprawdę osób jest zakażonych, i Ci którzy przeszli ją bez objawowo, nie wiem czy ja nie miałam w łagodniejszym stanie. Dwa tygodnie byłam chora i mój partner jednocześnie, ale o testów na pewno nie dostaniemy bo nie było wysokiej gorączki, aby mieć pewność, że przeszliśmy tego wirusa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!