metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Twójstaryalejary ~Twójstaryalejary (Gość)03.08.2023 10:57

Heheh najlepsze te z Bugajem

40

Rencista ~Rencista (Gość)03.08.2023 11:42

Te zielone buteleczki z wodą są zakupione z moich podatków

40

goœć_roman ~goœć_roman (Gość)03.08.2023 16:38

No i znów te ROD. Co mają one wspólnego z budżetem obywatelskim. Przecież ogródki są czyjąś własnością i pozostali nie mają do nich wstępu. Nawet furtki czy bramy są pozamykane na klucz. Czy mój ogródek też mogę w takim razie zgłosić do budżetu ? Czy ROD nie powinny same sobie finansować remonty ? Mnie i żadnemu z sąsiadów nikt nie sfinansuje żadnych remontów, a nawet pilnych napraw. Może starczy tego rozdawnictwa ?

90

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)03.08.2023 16:50

To ciekawe, że kasę dostają ROD skoro czytając uzasadnienie radcy prawnego odnośnie przyczyn odrzucenia projektu z ul Wyzwolenia wywnioskować można, że kasa się im chyba nie należy. Czy ROD są bowiem jednostkami pomocniczymi miasta ? Raczej nie. ROD nie jest też ogólnodostępny. Czemu więc ma służyć umieszczenie ich w budżecie obywatelskim ?

80

goœć_user ~goœć_user (Gość)03.08.2023 12:00

Modernizacja placu zabaw przy ulicy Jeziornej... Gratuluje pomysłu. To jest wręcz najpilniejsza potrzeba w tamtym rejonie. Szkoda tylko, że ta ulica prawie na całej długości wygląda jak ser szwajcarski. Dziura na dziurze. Ale faktycznie, chyba lepiej się bawić na "zmodernizowanym" placu zabaw niż zająć się naprawą ulicy.

82

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)03.08.2023 20:27

A kiedy powstanie bieżnia przy Sp12 z zaległego budżetu??

40

goœć_fred ~goœć_fred (Gość)03.08.2023 20:52

Właściwie to nie ma na co głosować FARSA!!!

30

POlewoj ~POlewoj (Gość)03.08.2023 16:18

A ścieżki rowerowej wokół Bugaju jak nie było tak nie ma

120

Marlenka ~Marlenka (Gość)03.08.2023 22:23

A kiedy radni i prezydent zaczną realizację obietnic wyborczych ?? Czy redakcje może zrobić jakieś podsumowanie ile komu udało się spełnić obietnic, a ile komu jeszcze zostało i czy zdąży czy będzie musiał by dalej radnym żeby dotrzymać słowa ?

11

też mi budżet ~też mi budżet (Gość)04.08.2023 08:12

Co to za budżet OBYWATELSKI, kiedy można robić tylko to, co pasuje urzędnikom? Placu zabaw nie, siłowni nie, niczego co generuje późniejsze koszty też nie, więc chyba najlepiej zgłaszać projekty, które wyręczą miasto z tego, co oni i tak powinni zrobić - czyli remont chodnika czy jezdni.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat