metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Meer... ~Meer... (Gość)22.10.2012 14:06

„Powiat otwiera swoją poradnię psychologiczno-pedagogiczną w Piotrkowie ……….. „Dzieci z powiatu piotrkowskiego o połowę krócej będą czekać na badanie psychologiczno-pedagogiczne. Zamiast 10 tygodni poczekają nie dłużej niż 5, a do logopedy już nie 40, a do 14 tygodni. Od nowego roku ruszy prowadzona przez powiat poradnia psychologiczno-pedagogiczna - mówi Aneta Stępień, rzecznik starosty piotrkowskiego.” – wniosek,

A tymczasem ....... „dr.Elżbieta Szarapa z Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej„ otrzymuje nagrodę ……….”Wysokość nagrody to 3 tys. zł brutto".
Czy Daniel ze Starowarszawskiej też był pod opieką poradni ???

10

Aman Amanranga24.10.2012 08:26

Do Meer
Nie wiem w jaki sposób pisałeś/łaś ten swój komentarz, bo jest w ogóle nieczytelny. Po drugie to wydaje mi się, że myślisz, że ludzie z takiej poradni chodzą po mieście i szukają takich dzieci? Gdzie byli opiekunowie?

Cytuję:
przyczyną zachłyśnięcia się treścią żołądkową małoletniego Daniela był zawał

A co było przyczyną zawału? A co było w końcu przyczyną śmierci?

00

Tartu Tarturanga24.10.2012 13:57

"Aman" napisał(a):
przyczyną zawału?

Nie wiadomo. Może jakaś niewykryta wada wrodzona albo nabyta. W tym wieku nikt pod tym kontem dzieci nie bada bez przyczyny . Albo... to moja hipoteza ... może te napoje energetyczne - dzieci piją tego na potęgę bez problemu to kupują, a efekty uboczne są dla dzieci dość poważne. Często widzę dzieci, które idą do gimnazjum 5 właśnie z tymi trunkami w ręku.
A jak dziecko ma niewykrytą wadę plus takie napoje i nieszczęście gotowe.
Bo co będziemy się okłamywać - kto bez wiedzy medycznej wpadnie na to, że jego dziecko może mieć problemy z sercem. Nawet lekarze pierwszego kontaktu na bilansach na to nie zwracają uwagi. Dopiero jak się coś dzieje to się diagnozuje takie wady czy choroby.
Szkoda dziecka i tyle.

Komentarz był edytowany przez autora: 24.10.2012 14:02

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat