Nigdzie nie jest napisane że miała dostęp do butelki. A może środek był wysypany np w brodziku? To są sekundy. Znam przypadek sprzed 30 lat.. dziecko zrobiło podobny "numer" mamie..myślało że to cukierki..
Wpi... dla rodziców/opiekunów!
Druga sprawa dlaczego dziecko miało do otwartej butelki dostęp! Bo w otwarcie nie nastąpiło przez dziecko! Dorosły nie może tego czasem ogarnąc!
Butelkę takiego środka, np. Kret naprawdę ciężko otworzyć. Musiało po prostu stać na wierzchu odkręcone. Nie ma innego realnego wyjaśnienia.
Boże ludzie dlaczego tak ziejecie złością???Dzieci są tak zwinne, szybkie i bystre - A wiem bo sama mam 14miesieczna corke- czasami mnie zadziwia i szokuje co potafi.To mogła być chwila...
O nieszczescie nie trudno. Dzisiejsze dzieci wymagają 100% uwagi i tez czasami na naszych oczach moze wydarzyc sie cos niespodziewanego.
Kto pisze te komentarze?Piotrkowianka dziewczyna?To głównie przecież dziecko i to małe bardzo.
nie oceniajcie rodziców/opiekunów po artykule, każdemu moze sie zdazryc takie nieszczescie
Co się dziwić... często rodzicem zostaje się nie mając własnego domu, nie mając w pełni wyposażonej łazienki, gdzie nie ma odpowiednio zabezpieczonych detergentów... no i jeszcze trzeba mieć czas i siłę na robienie porządku po 10-12 godzinach na "kasie" czy przy taśmie... do takich właśnie wypadków przyczynia się niewolnictwo ekonomiczne, choć przyczyn jest wiele!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!