metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xxxxx1 ~xxxxx1 (Gość)03.02.2011 07:33

Cytuję:
ktos powinien za to beknac

Ciekawe czy była pozatykana szmatami wentylacja, żeby było cieplej. Jeśli tak to mamy winnego.

00

A.S ~A.S (Gość)03.02.2011 08:10

TO NIE JEST TAK JA TEZR JA ZNALEM I TO WADA PIECYKA BO INNEJ OPCJI NEI MA ZROZUMCIE TO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

;( ~;( (Gość)03.02.2011 08:10

NAstepne zaczadzenie:(
co sie dzieje w tym Piotrkowie?

00

anigav ~anigav (Gość)03.02.2011 17:21

";(" napisał(a):
NAstepne zaczadzenie:(
co sie dzieje w tym Piotrkowie?

czad

00

wikaa ~wikaa (Gość)03.02.2011 18:54

Helenkaa skarbie wróć.!; ((
too była mojaa kolezanka.<3
chodziłyśmy razem do przedszkola i teraz do giim.
Zawsze będziemy o Tobie pamiętali.!
Naprawde współczuje jej rodzicom i bratu.
Trzymajcie się.!; **
[*]

00

OMA ~OMA (Gość)03.02.2011 21:05

Rozumiem współczucie osób, które pisały powyższe komentarze. Jednakże uważam, że w takiej sytuacji powinniście ograniczyć informacje typu: O Boże, chodziłam z nią do gimnazjum. Lepiej, wy jej starzy, czy obecni przyjaciele udajcie się do Kościoła za jej duszę się pomodlić, bo tego w tej chwili najbardziej potrzebuje,a nie wirtualnych świeczek.

00

Tartu Tarturanga04.02.2011 08:42

"OMA" napisał(a):
Rozumiem współczucie osób, które pisały powyższe komentarze. Jednakże uważam, że w takiej sytuacji powinniście ograniczyć informacje typu: O Boże, chodziłam z nią do gimnazjum. Lepiej, wy jej starzy, czy obecni przyjaciele udajcie się do Kościoła za jej duszę się pomodlić, bo tego w tej chwili najbardziej potrzebuje,a nie wirtualnych świeczek.

Każdy inaczej przeżywa ból i rozpacz !!!
Współczuje :(

00

EL ~EL (Gość)04.02.2011 12:47

Wyrazy współczucia dla RODZINY [*] to straszna tragedia dla matki

00

Anonim 12 ~Anonim 12 (Gość)04.02.2011 18:24

mam 12 lat i osobiście znałem tą dziewczynke. Jest mi ogromnie przykro, że moja koleżanka zmarła :( z wyrazem ogromnego współczucia [*]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat