Jacy bezrobotni? Od miesiąca szukam pracownika. Jeden był na tyle ciekawą postacią, że... Po tygodniu pracy postanowił powiedzieć mi ,że to co sprzedaje w takich cenach się nie będzie sprzedawać a on wszystko widzi inaczej. To mu powiedziałem zainwestuj chłopie 300 tyś, zatrudnij pracowników i prowadź sam ten biznes skoro wiesz lepiej. Się obraził i już nie pracuje. Powiem tak do d-y się po nalewało i biedy i głodu jeszcze nikt nie zaznał. Ja dam sobie radę przeniosę sprzedaż do internetu a pozostałym, pozostanie dobra praca w Lidlu i magazynach lub wyjazd do W-wy i za granice. Powodzenia
hehehe dobrze Ci powiedział, w Piotrkowie nie ma co otwierać firm bo tutaj jedyne co się dobrze sprzedaje to narkotyki i alkohol z mety.
a produkty które trzeba WCISKAĆ na siłe klientom to nie praca tylko biznes , w świecie zwierząt nazywa się to "surivalem".
Elwin - jak zatrudniasz i ile płacisz swoim pracownikom? Śmieciówka albo pół etatu? "Jelenia" szukasz, nie pracownika! Pocałuj ty moją teściową w same usta. A sprzedaż internetową też trzeba umieć zorganizować. Potrafisz? To czemu jeszcze tego nie zrobiłeś, tylko pyskujesz na forum, że ludzie nie chcą być "rżnięci na żywca"? Sam zacznij szukać roboty! W Anglii nie jest tak źle-polecam.
Pracuje tylko ten co musi. Jeśli ktoś pracuje bo chce, to wymaga leczenia.
Pracy nie ma i nie bedzie bo tutejsze wladze nic w tym kierunku nie robia.
Pewnie niedługo będą przyznawane medale dla pracowników PUP za wybitne zasługi w zawalczeniu bezrobocia i stąd tak optymistyczny artykuł.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Tak uderz w stół... Powodzenia na zmywaku.
Ambroży! Na jakim zmywaku?! Na zmywaku, to tylko bez wysokich kwalifikacji. Kierownik działu logistyki-praca trudna, ale dochodowa+pełne ubezpieczenie. Za ok rok planuję powrót i rozwinięcie firmy w Polsce. Jeśli to będzie Piotrków, to może zatrudnię Elwina, jak będzie uczciwie pracował, wykorzystując nie tylko ręce, ale i mózg. Ty też będziesz mógł aplikować.
Dla wyjaśnienia- teraz jestem na urlopie. Pozdrawiam koleżanki i kolegów z Centrum Logistycznego ... (nazwy nie podaję, bo musiałbym zapluć klawiaturę)
ZA taki stan państwa i Piotrkowa odpowiada L. Wałęsa,L.Balcerowicz i Wielcy Biznesmeny miedzy innymi z Piotrkowa.Rozkradli, rozsprzedali a resztę zniszczyli. Ale dzięki Tuskowi i Komorowskiemu mamy wiek emerytalny do 67 lat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!