W lutym wzywałem karetkę i musiałem cztery razy tłumaczyć w jakim celu dzwonię. Tyle razy byłem przełączany. Strach pomyśleć, gdyby to był przypadek nagły i bezpośrednio zagrażający życiu!
dlaczego nie zadzwonil kierowca samochodu, ktory potracvil kobiete??? to chyba jego obowiazek, a moze uciekl???
yyyy... Tzn. dokonałeś nieuzasadnionego wezwania? Super, dzwonisz na alarmowy numer z pierdołą i jeszcze masz pretensje?!
NOCNA I ŚWIĄTECZNA POMOC LEKARSKA, UMOWA Z NFZ! UL. PRÓCHNIKA TEL. 44 645 11 72. Każdego dnia po godz 18ej do 6ej rano i całą dobę w soboty, niedziele i święta. W razie potrzeby - wizyty domowe.
nie wierzę! Po co dzwonisz, zawracasz głowę ratownictwu medycznemu, skoro nie był to przypadek nagły i zagrażający życiu? Jeszcze powinieneś rachunek dostać. 118 913 - to jest numer na informację. albo od razu NPL!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!