Mam dwa pytania, po pierwsze czy te 115 tysięcy zł to będzie tylko dla patrolujących, czy dla całej komendy, po drugie czy opony w rowerach są już wymienione na zimówki? To na razie tyle pytań.
Prezydent płaci Policji za to co i tak powinni robić a kościołowi za to czego nie powinni robić - cały ON
czy w imie tego mozna bedzie poprosic policje o awaryjne zimowe uruchomienie auta,chodzi o pozyczke pradu jak od stażaków?
Chciałam zapytać o patrol dwuosobowy czy jak zgłoszenie awantury w bloku gdzie już naprawdę mam dosyć bo mam swój wiek czy to zgłoszenie będzie tajemnica bo boję się o zdrowie
Kupta im jeszcze nowe radiowozy to się będą wylegiwać na drodze technicznej S-8 przy ul. Nowowiejskiej !!!
a kiedy będą dodatkowe pieniądze na patrole ponadnormatywne dla Straży Miejskiej bo od kilku lat nie ma - Policja jest finansowana z budżetu państwa ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!