Już chyba nie ma o czym pisać. Wiadomość ekstra, 11 osób i 5 litrów, wielkości imponujące.
Do a.... - mogłeś przyjść i oddać krew. A czy Ty kiedykolwiek oddałeś krew??? Bohater siedzi przed kompem i komentuje.
Nie liczy się ilość tylko GEST.
Mam prośbę pomóżmy w akcjach bo warto oddawać krew.
Ktoś, zdarzyło mi się oddać krew, jestem też zarejestrowanym dawcą szpiku. Doceniam gest tych osób, chodzi mi tylko o to, że to raczej mało ciekawy temat na newsa na portalu internetowym. I zgadzam się wspierajmy różnego rodzaju takie akcje.
portal mógłby informować gdzie i kiedy można, a nie już po fakcie pisze o 11 osobach i 5 litrach.
Popieram.Nikt wcześniej nie informował o takiej akcji ja też chętnie oddałbym ale dowiedziałem się po czasie.
Witam wszystkich i informuję, że była na portalu informacja kiedy i gdzie odbywają się akcję honorowego krwiodawstwa. Trzeba tylko dokładnie się wczytać. Pozdrawiam.
Panie Mariuszu akcja i cel szczytna!!! Ale to, że kandyduje Pan od Głowackiego na radnego to szok!!! Przeciez Pan suchej nitki na nim nigdy nie zostawiał!!!
Tak było ale Pan Mariusz po wygranych wyborach dostanie pracę w szkole w Dąbrowie n/Czarną,więc cel jest jeszcze szczytniejszy.
Czy w tym powiecie nie ma innych wójtów oprócz Pana Dionizego, najwidoczniej inni tylko siedzą i pierdzą w stołki, a tylko jeden coś robi.
Są inni ale Ten jest jeden w swoim rodzaju, może powinien założyć dynastię?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!