no życzenia dostaliśmy - nowe szacunki gruntów - to przy wykupie użytkowania wieczystego na własność zedrą z nas skórę
A ja mam nadzieję, że zadziała magia Świąt i nie będzie pod tym artykułem złośliwych, zawistnych, smutnych, polityczny i apolitycznych komentarzy. W dzisiejszych czasach życie nie jest zbyt proste więc potrzebujemy dzielić się dobrocią, życzliwością i radością. Popieram takie akcje i jestem przekonana, że Ci którzy byli na Rynku chociaż przez chwilę dobrze się bawili.
... coraz bliżej Święta,...coraz bliżej Święta...:-)
a mnie sie podobało,barszcz smaczny i pierożki niczego sobie.. tyle tylko że to podstawianie mikrofonu przypadkowym śpiewakom..uszom lżej
A tu prezent na świeta od radnych z Koalicji . Razem dla Piotrkowa , PO, SLD ( stary milicjant z kolega i kolezanką , Zwolennik Plaikota i oczywiście rodzina Radia M w postaci radnego L/K . Zaserwowali wam podwyżkę podatków od nieruchomości. Zawierzenie było zasłoną dymną dla tych podwyżek. Ciekawe co doctore wymyśli przed kolejnymi podwyżkami które od w/w czekają was w następnym już roku. W oklejce czeka podwyzka ścieków , wody itp. Czyli śmieci. Brawo podziękujcie im za te prezenta świąteczne hahaha
Ty zamiast życzeń to nie podwyższaj podatków...
Czemu blokujecie wpisy jeśli dotyczą koalicji rzadzacej w mieście macie wspólne interesy dlatego ?
trzeba sie wyprowadzac z tego miasta jak najszybciej nic pozytywnego sie tu nie dzieje i przez najblizsze 5 lat dziac pozytywnego nie bedzie
Przecież ktoś głosował na Krzysia. Jakoś nikt do tego się nie przyznaje. Najprościej jest narzekać. A narzekają ci,ktorzy nie uczestniczyli w wyborach i uważają, że wszystko się im należy. Skończcie wreszcie z komunistycznym myśleniem. Piotrków już od dawna nie jest stolicą województwa piotrkowskiego. Ale jest niestety zaściankiem patologii.
Odpowiedź dla gościa. Tak czytam i stwierdzam, że jesteś spod znaku wina, gorzałę i pieczonego mięcha. Czyli Czyli zero świątecznego wyczucia, pokory i znajomości rynku. Nie obrażaj ludzi, bo zapewne wykształceniem, kulturą grzecznością przewyższają cię całkowicie. Jeśli jesteś taki mocny w gębie to napisz kim jesteś, twoje osiągnięcia na tym polu, o którym piszesz, a nie chowają się. Jestem przekonany, że masz kompleksy, marzysz o władzy, a jedyną twoją odwagą jej HEJT. Życzę Ci Wszystkiego Najlepszego i Spokojnych Świąt.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!