Dwa pasy ruchu. Prawy stał,a ona cięła lewym.Wtedy chłopak wszedł na pasy i taki efekt...
Kiedys powiedzial pewien policjant spoza PT,ze pieszy na przejsciu to moze nawet tanczyc. A ja chcialabym tylko przejsc na druga strone ulicy.
Red Bull nie dziala i fruwac nie umiem.
widziałem po akcji jak ten chłopiec leżał na drodze okryty kocem przeciw wychłodzeniowym
kierowcy są okropni,pozamykać ich wszystkich,a prezydent mogłby tam przed mostem i za mostem założyć światła,ile jescze osob ma byc tam potraconych lub zabitych zeby nasze władze zareagowały,pięniążków im szkoda i gdzieś mają ludzkie życie,co za władza
21-letnie nierzadko też.
a i 40-letniemu by się czasami przydało.
a ja słyszałam,ze tam leżał też rower,czy więc ten chłopczyk nie jechał rowerem?
nie rozumie ludzi ktorzy zblizaja sie do pasow i nie zwalniaja,tym bardziej widząc,ze jedno auto sie zatrzymuje to wiadome,ze ktos wtedy przechodzi a oni jada i wtedy potrącają tą osoba,wiele takich przypadkow jest,odebrac takim prawojazdy i tyle
Przydałby się w tamtych okolicach fotoradar na stałe - nikt tam nie jedzie z przepisową prędkością.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!