No tak, styl jest, ale żeby to jeszcze było poprawnie i bez błędów to ludzie czytający nie śmieliby się z tej propagandy sukcesu.
Pani Basia zaśpiewała... Dobrze, że zmieniła profesję. Wreszcie artykuły na stronie UM Wolbórz nabrały odpowiedniego stylu.
Taka tradycja bucu w Wolborzu, ze zawsze na dzień kobiet wręczana jest poduszka i czek, by mamę tez uhonorować. Ale skad masz w sumie wiedzieć komuchu 😁
To tylko w Wolborzu jest możliwe. Burmistrz czekał z czekiem do chrzcin Franciszka? Szkoda że nie do pełnoletności! Więcej na http://sklave.manifo.com/
A wszystko na pokaz jedynie by zaistnieć chodzi mi o władze Wolborza bo w praktyce to marnie już i na planach się skończyło 12 lat kawałek obwodnicy budują przyjedzie człowiek po towar do huty a tu ani mostu ani kawałka drogi pod zakładem ,że ciężko TIR-a przeprowadzić po tych dziurach nie mówiąc już o zimie jakie tu są warunki i to jest wizytówka Wolborza tak trudno gminie kawałek drogi zrobić a podatki od firmy się bierze nie małe. Wolbórz przez swoje zacofanie jest wsią jaka jest to każdy widzi a mogła ta miejscowość być sporym miastem gdyby zakład tu wybudowano a ostatecznie w Tomaszowie powstał i dawał zatrudnienie .Tu dalej nic nie będzie bo stary układ lokalny na to nie pozwoli to widać gołym okiem i Wolbórz wraz z Piotrkowem ma takich gospodarzy więc powoli upadają te miejscowości.Tu od lat 80 nic się nie zmieniło na lepsze
Do ~Mieszkaniec Wolborza (Gość)
No patrz przemiły mieszkańcu Wolborza o chrzanie kładzionym pod poduszkę na noc wiedziałem, o całowaniu kamienia przed pałacem przez nowożeńców też wiedziałem a o tej tradycji nie słyszałem. A przez Ciebie drogi mieszkańcu Wolborza to mściwosierdzie pisowskie przemawia. Bo zapewne jesteś z PiSkaidy która skupia prawdziwych, Polaków patriotów, obrońców prawdy smoleńskiej, prawdziwych katolików etc. etc. Znaczy się sama dobroć nieskończona z Ciebie wypływa. No i co najważniejsze w kościele przekazujesz znak pokoju.
Memy: Jarosiki tarcie chrzanu na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Obserwator, ten człek o nicku sklave to taki typowy troll czy muł bagienny. Jak to mówią: kozak w necie pi..da w świecie. Ale tak to jest, jak się pije wodę z kaloryfera. Nie ma możliwości w życiu, to tutaj się wyładowywuje.
Taka tradycja bucu w Wolborzu, ze zawsze na dzień kobiet wręczana jest poduszka i czek, by mamę tez uhonorować. Ale skad masz w sumie wiedzieć komuchu 😁
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!