Można i tak na to spojrzeć ale jak u sterów będzie lewica to co ponizej gość napisał opiszę ktoś z prawa jak będzie prawica to ktoś z lewa jak z centrum to i z prawa i zlewa będą niezadowoleni mnie interesuje to że za naszą klasę coś jest realizowane było PO przejęli te pieniądze i nikomu koło tyłka nie przeszło by protestować bo nic nie było realizowane więc nie było również potrzeby komentowania działań i wszystko grało dostaliśmy info że nie ma kasy i się nie da i tyle ..zero rozterek czy to kampania czy lewo czy prawo
ok inicjatywa dobra tylko że drogi rowerowe nie są połączone ze sobą w całym mieście. Ponadto układanie kostki w śladzie ścieżki to porażka bo korzenie wypychają je od dołu. Przykłady: Kostromska, Łódzka (od Kasztelańskiej do Brzeźnickiej), przy Bugaju wzdłuż obwodnicy i wiele innych. Dodatkowo brak stojaków na prywatne rowery a wystarczy tylko kawałek metalowej rury. W Świnoujściu rewelacja. Prosze obejrzeć filmik a stojaki widać od 6.30 minuty filmu
Witam. A co z opłatą za rowery jeżeli po okresie próbnym na koncie zostanie jakaś kwota. Czy zostanie zwrócona, bo takich informacji pan prezydent nie przekazał.
Rower miejski to fajna i potrzebna propozycja, osobiście cieszy mnie że pojawiają się w naszym mieście takie udogodnienia.Dzieki takim rozwiązaniom podnosi się standard miasta, a głosami zakompleksionych obiboków bym się nie przejmował
Super pomysl ,przydaloby sie wiecej stacji np:kolo kauflandu ,w rynku i na wyzwolenia .Trzeba pomyslec nad stacjami dla rowerow dzieciecych ,poniewaz teraz jest tylko jedna kolo focusa i nigdzie indziej malego rowera nie mozna odstawic .Przydaloby sie wiecej rowerow rodzinnych typu cargo lub tanden.Pomysl swietny ,rowery w dobrym stanie ,gladko sie prowadzi ,super sprawa dobrze ze cos takiego w miescie powstalo.
152 tys / 4 miesiące = 38 tys / 32 rowery = 1187,50. Tyle miesięcznie kosztuje utrzymanie jednego roweru miejskiego. Moje pytanie do decydentów brzmi: kto za to płaci?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!