Prawdziwa era Piotrcovii sie skończyła. Tetaz to sa twory nie mające nic wspolnego z naszą GieKSa.
dziękuję wszystkim gościom za miłą i sympatyczną atmosferę ,za miłe słowa wsparcia to na pewno daje dużego kopa do pracy .DZIĘKUJĘ !!!!!
W Piotrkowie jest tylko jeden klub godny uwagi młodych zawodników - PKS Polonia, Piotrcovia niech się zajmuje piłką żeńską, bo to jej tylko wychodzi.
Gratulacje dla pana Dariusza Zimowskiego. Niech wszyscy trenerzy idą do niego napraktyki, konsultacje itp. gdyby on był trenerem ... rocznika na pewno x byłby nadal w klubie
Trzeba takich trenerów jaki jest pan Zimowski. To klub byłby najlepszy.
Z tego co wiem to założyciele klubu byli jeszcze inni a pan Zimowski sam tego nie założył. Szkoda że się o innych zapomina bo bez nich nic by nie zrobił. Pamiętam dobrze pierwsze treningi i turnieje. Ciekawe czy pan Zimowski podziękował tym osobom bo z tego co wiem tych osób już w klubie nie ma. Pamięć jest krotka. Trochę nie fajne.
Ani słowa o pierwszym prezesie, dzięki któremu to tak naprawdę powstało. Pan Zimowski zapomniał? Wstyd.Gdyby nie on to Zimowski byłby nikim. Taka prawda. A trener Czapliński? To było ich chyba trzech w momencie powstania. Ale kto to pamięta? Tyle lat minęło. Szkoda mi tych osób jak to czytają, że ktoś za nich wypina klatę do "orderów".
Początki klubu, pierwsze sukcesy to chyba nie tylko pan Zimowski ani tym bardziej Wychowałek? A reszta zasłużonych? Z tego co wiem to pan Wedzonka wspierał finansowo klub od początku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!